POVEZLJIVOST INCONTROL
OGLEJTE SI FILM

Za neprekosljivo povezljivost v vozilu Jaguar poskrbijo storitve Connect in Connect Pro, ki vam zagotavljajo, da boste skupaj s potniki uživali v brezhibnih izkušnjah znotraj vozila in zunaj njega. Izkoristite popolnost oddaljenih rešitev Remote Essentials in Remote Premium, ki vam omogočajo daljinski nadzor vozila. Zaradi možnosti zaščite in varnostnega sledilnika pa bo vozilo Jaguar še bolj varno.

CONNECT PRO

Na voljo le s sistemom Touch Pro. Storitve Connect Pro vsebujejo aplikacije InControl, dostopno točko Wi-Fi, aplikacije Remote Premium in storitve Pro ter so zasnovane tako, da izboljšajo izkušnje znotraj in zunaj vozila. Hkrati vam in vašim potnikom omogočijo še več užitka pri potovanju in zagotavljajo stalno povezavo s svetom.

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT PRO
STORITVE PRO
Storitve Pro predstavlja vrsta edinstvenih povezanih navigacijskih storitev, ki so na voljo kot del paketa Connect Pro za sistem Touch Pro.
IZVEDITE VEČ
DOSTOPNA TOČKA WI-FI
Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 4G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.*
IZVEDITE VEČ
STORITEV REMOTE PREMIUM
Aplikacija Jaguar Remote vam omogoča interakcijo z vozilom Jaguar kjer koli na svetu, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
IZVEDITE VEČ
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.
IZVEDITE VEČ
CONNECT

Storitev Connect vam nudi tri ključne storitve: aplikacije InControl, ki v vozilu omogočajo uporabo kompatibilnih aplikacij za pametne telefone prek zaslona na dotik, dostopno točko Wi-Fi, s katero v vozilu ustvarite brezžično omrežje, na katerega lahko priključite do 8 naprav, in aplikacijo Remote Premium, ki vam omogoča daljinsko komunikacijo z vozilom Jaguar.

FUNKCIJE SISTEMA CONNECT
DOSTOPNA TOČKA WI-FI
Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 4G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.*
IZVEDITE VEČ
STORITEV REMOTE PREMIUM
Aplikacija Remote Premium vam omogoča daljinsko interakcijo z vozilom Jaguar, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
IZVEDITE VEČ
OGLEJTE SI FILM
yt:h6rf5C7Bxnc
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.
IZVEDITE VEČ
STORITVE PROTECT

Za dodaten duševni mir storitve Protect vsebujejo aplikacijo za daljinski nadzor, optimizirano asistenco Jaguar, in klic v sili SOS. S pametnega telefona na daljavo preverite raven goriva, najdite vozilo na polnem parkirišču, shranjujte podatke o potovanji in nadzorujte okna in vrata. Optimizirana asistenca Jaguar pošilja podatke o lokaciji in diagnostične podatke vašemu servisu, če se vozilo pokvari. Če pa gre za bolj resen incident, klic v sili SOS pokliče službe za pomoč v sili ter jim pošlje podatke o vaši lokaciji ter vas z njimi telefonsko poveže.

MOŽNOSTI STORITEV PROTECT
STORITEV REMOTE ESSENTIALS
Aplikacija Remote Essentials vam omogoča, da se od koderkoli povežete z vozilom Jaguar in preverite ali ste zaprli vsa vrata ter koliko goriva vam je še preostalo.
IZVEDITE VEČ
OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE JAGUAR
Če se vozilo slučajno pokvari, lahko s pritiskom na gumb na levi strani konzole na stropu vozila pokličete asistenco Jaguar ali pa enako storite prek zaslona za asistenco v aplikaciji za pametni telefon Jaguar InControl Remote.
KLIC V SILI SOS
Če ste udeleženi v nesreči in se aktivirajo zračne blazine, storitev klic v sili SOS pošlje podatke, vključno z vašo lokacijo, službam za pomoč v sili ter vas z njimi telefonsko poveže.
VARNOSTNI SLEDILNIK

Varnostni sledilnik uporablja sledilno tehnologijo in vas opozori na poskus kraje vašega vozila, hkrati pa ustreznim organom sporoči njegovo lokacijo, da ti lahko pravočasno ukrepajo.

IZVEDITE VEČ
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

Zmogljivost omrežja 4G za dostopno točko Wi-Fi je na voljo le pri izbranih modelih in zahteva posebno naročnino za prenos podatkov. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.