VOZILO JAGUAR E-TYPE ZERO

Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu.

Na podlagi uspeha njegove osupljive konceptne oblike z veseljem objavljamo proizvodne načrte za različico Jaguar E-Type Zero – s katero bomo svojo slavno preteklost prenesli v električno prihodnost.

Leta 1961 je model Jaguar E-Type s svojimi zmogljivostmi oral ledino pri športnih rezultatih in izpopolnjenem slogu. Danes je model E-Type Zero – popolnoma tovarniško obnovljen in spremenjen originalni E-Type – združil duh naše legende iz 60. let s pogonskim sklopom brez izpustov.

Si želite najlepše električno vozilo na svetu? Pokličite še danes.

LEGENDO OHRANJAMO NEDOTAKNJENO

Oddelek Jaguar Classic ima v mislih nekaj zelo posebnega. V današnjem, vse bolj okolju prijaznem svetu, bomo kmalu nudili pogonske sklope z električnim pogonom, vozila pa bodo zadržala videz, vodljivost in zmogljivosti originalnih modelov E-Type – a brez neželenih izpustov iz izpušne cevi.

Te pretvorbe bodo popolnoma reverzibilne in jih je mogoče opraviti pri katerem koli vozilu E-Type s 6 valji.

ELEKTRIČNI POGONSKI SKLOP PO MERI
Popolnoma električni litij-ionski pogonski sklop je primerljive velikosti kot originalni 6-valjni motor vozil Jaguar ter je nameščen na istem mestu za optimalno razporeditev teže in upravljanje vozila. Izpopolnjeni enostopenjski reduktor pomaga ustvariti največjo moč v kar najkrajšem času.
ZMOGLJIVOST, KI JO JE NAVDIHNIL MODEL I-PACE
Zaradi kombinacije strokovnega znanja s področja restavriranja in vrhunske tehnologije modela Jaguar I-PACE model E-Type Zero nudi zmogljivosti brez kompromisov. Naše konceptno vozilo od 0 do 100 km/h pospeši v bistveno manj kot 7 sekundah in zaradi nespremenjene razporeditve teže spredaj in zadaj vozi in zavira kot original.
BREZČASEN SLOG IN PAMETNA TEHNOLOGIJA
Poleg najsodobnejšega pogonskega sklopa, prilagojenih instrumentov in učinkovitih žarometov LED različica E-Type Concept Zero voznikom nudi edinstveno priložnost, da uživajo v originalni notranjosti modela iz šestdesetih let s sistemom za informacije in zabavo na zaslonu na dotik. To je popolna mešanica tradicionalne izdelave in sodobnosti.
ŽELITE ELEKTRIFICIRATI VOZILO E-TYPE?

Če želite izvedeti, kako kupiti vozilo Jaguar E-Type Zero ali pretvoriti svoje vozilo E-Type v električno vozilo v naših delavnicah Classic Works, se obrnite na našo strokovno ekipo:


Pokličite +44 (0) 203 601 1255
ali pišite na zero@jaguarlandrover.com