PONOVNO ROJSTVO MODELA JAGUAR E-TYPE

»Najlepše vozilo, ki so ga kdaj koli izdelali.« Prerojeno.

Oglejte si film
yt:pYMeUep8EfY

Enzo Ferrari je model Jaguar E-Type opisal kot »najlepše vozilo, kar so ga kdaj koli izdelali«. Bil je del glamurja in vznemirjenosti norih šestdesetih let. Skoraj 60 let pozneje bomo v programu Jaguar E-Type Reborn modele E-Type serije 1 obnovili po prvotnih specifikacijah in jih ohranili za prihodnje generacije navdušencev in zbirateljev, ki jih bodo lahko kupili neposredno pri oddelku Jaguar Classic.

<h4 style="font-weight: 500">MODEL E-TYPE JE ROHNEL V NORIH ŠESTDESETIH</h4>

Model E-Type je zaznamoval generacijo. Bil je značilen predstavnik 60. let in postal vozilo, ki so si ga želeli mednarodna smetana, supermodeli in rock zvezde.

Ko je čas obnorel tudi London, se je to začelo z glasom rohnenja vozila Jaguar E-Type, ki je skupaj s preostalimi velikani oblikovanja, umetnosti, glasbe in mode potrdil svoj legendarni status.

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Naše najsodobnejše delavnice v novih pisarnah oddelka Jaguar Land Rover Classic v Coventryju ponujajo najkakovostnejše prostore za restavriranje. S 30 enotami, namenjenimi programu Reborn, ekipa Jaguar Classic združuje najnovejšo tehnologijo s tradicionalnimi tehnikami izdelave, da bi obnovila in poustvarila nekatera najbolj znana vozila Jaguar, kar so jih kdaj izdelali.

VRNITEV DOMOV

Pri ustvarjanju modela E-Type so strokovnjaki delavnic Jaguar Classic veliko več kot le tehniki in inženirji. So strastni skrbniki ene največjih britanskih blagovnih znamk. Strast, ki pomeni storitve vrhunske kakovosti, izdelave in izvedbe. Zato vas z veseljem vabimo v novi objektu v Coventryju – mestu, kjer se je rodil model Jaguar E-Type.

POSTANITE LASTNIK LEGENDE 20. STOLETJA

Če želite izvedeti, kako kupiti vozilo Jaguar E-Type Reborn, se obrnite na člane naše strokovne ekipe:


Pokličite +44 (0)203 601 1255
ali pišite na info@classic.jaguar.co.uk

PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
Rezervirajte testno vožnjo
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.