IZVIRNA VOZILA

Pri vsem, kar počnemo, obnavljanju, restavriranju in celo elektrificiranju vozil, si prizadevamo za popolno pristnost.

NADALJEVANJE
Več kot šest desetletij, odkar smo izdelali prva vozila, bo usposobljena skupina strokovnjakov in inženirjev ročno izdelala 25 popolnoma novih vozil D-Type, ki jih bo poganjal šestvaljni motor XK. Legendarni zmagovalec Le Mansa bo tretje vozilo iz serije vozil, izdelanih v delavnicah Jaguar Classic, potem ko smo že poustvarili izjemno lahki model E-Type in vozilo XKSS.
Izvedite več
E-TYPE ZERO
Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu. Model E-Type Zero vso privlačnost legendarnega vozila iz 60. let prenaša v sodobnost zahvaljujoč naši novi generaciji električnih pretvornikov pogonskega sklopa.
RAZIŠČITE VOZILO E-TYPE ZERO
PROGRAM REBORN (PREPOROD)
S programom Reborn poudarjamo svojo zavezanost k ohranjanju bogate preteklosti znamke Jaguar. Z nakupom vozila iz programa Reborn boste lastnik vozila Jaguar, ki ga je naša ekipa strastnih in predanih strokovnjakov opremila po izvirnih specifikacijah.
Izvedite več
PROGRAM WORKS LEGENDS (LEGENDE DELAVNIC)
Program Works Legends nudi edinstven način za nakup rabljenega klasičnega vozila, ki ga pregledajo in potrdijo naši usposobljeni tehniki.
Izvedite več
OBISK KLASIČNIH DELAVNIC PODJETJA JAGUAR LAND ROVER

Obisk klasičnih delavnic nudi edinstven vpogled v zgodovino znamke, njeno prihodnost in način, na katerega jo ohranjamo.

Izvedite več
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
Rezervirajte testno vožnjo
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
POIŠČITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.