ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila, ki jih ne izdelujemo že 10 ali več let. Kadar je mogoče, vse dele izdelamo po natančnih specifikacijah za vozila Jaguar. Poleg tega uporabljamo izvirne risbe in orodje, kar zagotavlja, da so deli res originalni.

Klasični originalni deli niso zgolj reprodukcije. Gre za natančno poustvarjene originale, izdelane z najmanjšimi tolerancami strokovnjakov, ki živijo in dihajo znamko Jaguar. Ta povezanost z vozili in njihovo dediščino vsakemu sestavnemu delu prinaša natančnost, pristnost in edinstven duh.

Preteklost se s sistemom za informacije in zabavo znamke Jaguar sreča s sedanjostjo.

Naše navdušenje nad preteklostjo ne pomeni, da ne bi smeli sprejemati prihodnosti in tako izboljšati izkušnje klasičnega vozila Jaguar.

Zato smo ustvarili sistem za informacije in zabavo Jaguar Classic Infotainment, skladen s klasično notranjostjo vašega vozila Jaguar, ki je poln sodobne tehnologije, vključuje pa radio DAB, povezavo Bluetooth™, integracijo pametnih telefonov s 3,5-palčnim zaslonom na dotik in satelitsko navigacijo. Na izbiro je črna ali kromirana barva, ki odlično dopolnjuje notranjost vozila Jaguar.

Mednje spadajo 24-karatna zlata značka Golden Growler, ki so jo izdelali v svetovno znanem obratu za obdelavo kovin Fattorini, obloge modela E-Type so ustvarjene z najsodobnejšo tehnologijo skeniranja 3D in tehnologijo CAD ter klasična dodatna oprema in dodatki, kot so pnevmatike Pirelli P-Zero XJ220 in motorna olja Castrol.

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.

IZVEDITE VEČ
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.