DEDIŠČINA VOZIL JAGUAR
ODPIRAMO SVET NOVIH MOŽNOSTI

Ker želimo zagotoviti, da bo model E-Type ostal zvest svoji znamki Jaguar, je za to legendarno klasiko na voljo celoten nabor 30 karoserijskih plošč. Vsak del, ustvarjen z najsodobnejšo tehnologijo 3D CAD, je natančna reprodukcija originalne serije 1 modela E-Type.

POUSTVARJANJE ORIGINALNOSTI

Nikoli ni obstajalo podobno vozilo, kot je model Jaguar E-Type – in to z dobrim razlogom. Prava izvirnost ne dovoljuje kompromisov. Določa standarde, ki jim sledijo drugi. In zato toliko lastnikov modela E-Type zaupa le originalnim delom Jaguar Heritage, da bi ohranili pristnost enega najbolj izvirnih avtomobilov, ki so jih kdaj izdelali.

NOVI STROJI — NOVO INŽENIRSTVO — PONOVNA IZDELAVA

Za popolno in resnično poustvaritev legendarnega modela E-Type so naši usposobljeni tehniki in inženirji uporabili najsodobnejšo tehnologijo skeniranja ter digitalno preslikali vsak centimeter izvirne serije 1 modela E-Type v tehnologijo 3D. Te zelo natančne posnetke so nato prenesli na podobe CAD in ustvarili popoln in navidezen model avtomobila za popolno skladnost zunanjih karoserijskih plošč. V nasprotju z neoriginalnimi ploščami so naše plošče za model E-Type obdelane z elektro prevleko, kar zagotavlja korozijsko odpornost.

PREPOROD VAŠEGA VOZILA E-TYPE

Najsodobnejši inženiring za klasična vozila Jaguar.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN DEDIŠČINE
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.