URADNI PARTNERJI

ONE ALL SPORTS

ONE ALL SPORTS

Avtomobilski športi so mešanica hitrosti, vznemirjenja in sloga. Z več kot dvema desetletjema izkušenj v športnih oblačilih in dodatkih je podjetje One All Sports sčasoma cvetelo in ustvarilo odlično blagovno znamko za dirkaški svet tako na progi kot tudi zunaj nje. V navedenem podjetju so izjemni strokovnjaki za e-trgovino in se ponašajo z zbirko ekskluzivnih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti prek spletne trgovine One All Sports. Podjetje One All Sports je izjemno ponosno, da se je lahko pridružilo ekipi Panasonic Jaguar za prihajajočo peto sezono svetovnega prvenstva ABB FIA formule E in prvi sezoni serije vozila Jaguar I‑PACE.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Več kot pet desetletij pionirske varnosti in uspešnosti v motorističnih športih pomeni, da podjetje Alpinestars zaznamuje 55 let na najvišjih ravneh profesionalnih dirk kot svetovno vrhunsko podjetje za obutev, oblačila in zaščito s športnimi motivi. Nadaljevanje inovacijami tehnoloških raziskav, načrtovanjem in razvojem, z najsodobnejšimi zmogljivostmi v ZDA in Evropi, ki spodbujajo svetovni program razvoja dirk, je podjetje Alpinestars globalna sila v vseh večjih serijah motornega športa. Izdelki, ki zagotavljajo udobje in zračnost v okolju z visoko napetostjo, zmanjšujejo utrujenost voznika in njegovo koncentracijo. En cilj. Ena vizija.
SABELT

SABELT

Podjetje Sabelt je bilo ustanovljeno leta 1972 in je svetovno vodilno podjetje na področju razvoja in izdelave avtomobilskih sedežev, varnostnih pasov, izdelkov za športna tekmovanja in posebnih aplikacij, vključno s sistemi za zadrževanje tovora. Kakovost izdelkov Sabelt je rezultat intenzivnega R&R in notranjega dinamičnega testiranja (ECE & FIA), ki nam omogoča doseganje najvišjih ravni učinkovitosti in varnosti. Sabelt skozi celotno sezono dobavlja Jaguar I‑PACE eTROPHY mrežo s sedeži GT-625 (homologacijska številka 8862) z namenskimi stranskimi spoji, volanskimi obroči, vrhunskimi varnostnimi pasovi z aluminijastimi nastavitvami napetosti in mrežami za zaščito glave.