VOZILO

Na dirki Jaguar I‑PACE eTROPHY se bosta srečala izjemna agilnost in prefinjeno upravljanje.

KRATKA DEJSTVA

Baterija:
Litij-ionska baterija, 90 kWh

Pogonski sklop:
Skupna maksimalna izhodna moč 400 KM in 700 Nm navora

Pnevmatike:
22-palčne pnevmatike Michelin Pilot Super Sport (za vse pogoje)

0–100 km/h:
4,5 s

Skupna dolžina:
4.855 mm (maks.)

Skupna širina:
2.145 mm (maks.)

Najvišja hitrost:
195 km/h (121 mph)

Elektronika:
Lahki polni dirkalni sistem, prilagojen po vozilu I‑TYPE 3

Zavore:
Sistem AP Racing po meri/11 nastavitev Bosch Motorsport ABS

BATERIJA
Vozilo I‑PACE eTROPHY poganjajo 90-kilovatne baterije, enake kot poganjajo serijska vozila I‑PACE. Njihova zasnova in najsodobnejši sistem za toplotno upravljanje jim omogočata dolgo življenjsko dobo in dolga obdobja trajne maksimalne moči.
POGONSKI SKLOP
Pogonski sklop, ki ga najdemo v serijskih vozilih I‑PACE, najdemo tudi v vozilu I‑PACE eTROPHY. Ponaša se s 400 KM in 696 Nm takojšnjega navora, od 0 do 100 km/h pa pospeši v pičlih 4,5 sekunde.
FREKVENČNI MENJALNIK (INVERTER)
Frekvenčni menjalnik vozila I‑PACE eTROPHY je enak tistemu v serijskem vozilu I‑PACE. Enosmerni tok (DC), ki je shranjen v bateriji, spreminja v izmenični tok (AC), ki napaja motor.
ALUMINIJSKA ARHITEKTURA
Lahko aluminijsko arhitekturo, ki jo uporabljamo pri serijsko proizvedenih vozilih I‑PACE, smo nekoliko prilagodili, da bi v vozila I‑PACE eTROPHY lahko namestili varnostno kletko FIA.
ODDELEK ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Naš oddelek za razvoj posebnih vozil ne proizvaja avtomobilov. V njem proizvajajo supervozila – med drugim tudi model Jaguar I‑PACE eTROPHY.

PRIHODNOST JE V ELEKTRIKI

Zasnova, koncept in proizvodnja akumulatorskega električnega vozila I‑PACE pričajo, da gre nedvomno za model znamke Jaguar. Izjemen videz in razburljiva vožnja, gotovo najpametnejši petsedežnik na svetu.

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
SPREMLJAJTE NAS

Ni vam treba biti član ekipe, da bi sodelovali. Če ste ljubitelj dirk električnih avtomobilov, si najnovejše slike, posnetke in posodobitve oglejte na svojih profilih družbenih omrežij.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
PRIDRUŽITE SE