URADNI PARTNERJI
MICHELIN

Že več kot 125 let je avtomobilski šport prispeva k glavni nalogi podjetja Michelin, ki je olajšati mobilnost. Odkar je bilo podjetje ustanovljeno, je izboljševalo tehnologijo z zmagovitimi naprednostmi, ki so se uporabljale za proizvodnjo vozil.

Odličen primer, kako se podjetje Michelin pripravlja na mobilnost prihodnosti, je njihova predanost tekmovanjem, kot je svetovno prvenstvo ABB FIA formula E, v sodelovanju s partnerji, kot so Jaguar Racing.

Podjetje Michelin je ponosno tudi na to, da je ekskluzivni dobavitelj za tekmovanja Jaguar I‑PACE eTROPHY, kar mu še dodatno pomaga izboljšati energetsko učinkovitost svojih pnevmatik za električna vozila.

ABB

Podjetje ABB je vodilno tehnološko podjetje na področju električnih omrežij, izdelkov za elektrifikacijo, industrijske avtomatizacije in robotike ter gibanja, ki služijo strankam v javnih službah, industriji in prometu ter infrastrukturi po vsem svetu.

V nadaljevanju zgodovine inovacij, ki traja več kot 130 let, podjetje ABB danes piše prihodnost industrijske digitalizacije z dvema jasnima vrednostnima predlogoma: prinaša elektriko iz katere koli elektrarne v vse priključke in avtomatizira industrije od naravnih virov do končnih izdelkov.

Podjetje ABB kot partner svetovnega prvenstva FIA formule E, ki je prvenstvo popolnoma električnih športnih avtomobilov, podjetje ABB premika meje e-mobilnosti in prispeva k trajnostni razvoja prihodnosti.

Naravna razširitev tega sodelovanja je vloga podjetja ABB kot vodilnega uradnega partnerja za novo serijo prvenstva Jaguar I‑PACE eTROPHY.

ONE ALL SPORTS
Avtomobilski športi so mešanica hitrosti, vznemirjenja in sloga. Z več kot dvema desetletjema izkušenj v športnih oblačilih in dodatkih je podjetje One All Sports sčasoma cvetelo in ustvarilo odlično blagovno znamko za dirkaški svet tako na progi kot tudi zunaj nje. V navedenem podjetju so izjemni strokovnjaki za e-trgovino in se ponašajo z zbirko ekskluzivnih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti prek spletne trgovine One All Sports. Podjetje One All Sports je izjemno ponosno, da se je lahko pridružilo ekipi Panasonic Jaguar za prihajajočo peto sezono svetovnega prvenstva ABB FIA formule E in prvi sezoni serije vozila Jaguar I‑PACE.
ALPINESTARS
Več kot pet desetletij pionirske varnosti in uspešnosti v motorističnih športih pomeni, da podjetje Alpinestars zaznamuje 55 let na najvišjih ravneh profesionalnih dirk kot svetovno vrhunsko podjetje za obutev, oblačila in zaščito s športnimi motivi. Nadaljevanje inovacijami tehnoloških raziskav, načrtovanjem in razvojem, z najsodobnejšimi zmogljivostmi v ZDA in Evropi, ki spodbujajo svetovni program razvoja dirk, je podjetje Alpinestars globalna sila v vseh večjih serijah motornega športa. Izdelki, ki zagotavljajo udobje in zračnost v okolju z visoko napetostjo, zmanjšujejo utrujenost voznika in njegovo koncentracijo. En cilj. Ena vizija.
SABELT
Podjetje Sabelt je bilo ustanovljeno leta 1972 in je svetovno vodilno podjetje na področju razvoja in izdelave avtomobilskih sedežev, varnostnih pasov, izdelkov za športna tekmovanja in posebnih aplikacij, vključno s sistemi za zadrževanje tovora. Kakovost izdelkov Sabelt je rezultat intenzivnega R&R in notranjega dinamičnega testiranja (ECE & FIA), ki nam omogoča doseganje najvišjih ravni učinkovitosti in varnosti. Sabelt skozi celotno sezono dobavlja Jaguar I‑PACE eTROPHY mrežo s sedeži GT-625 (homologacijska številka 8862) z namenskimi stranskimi spoji, volanskimi obroči, vrhunskimi varnostnimi pasovi z aluminijastimi nastavitvami napetosti in mrežami za zaščito glave.
SPREMLJAJTE NAS

Ni vam treba biti član ekipe, da bi sodelovali. Če ste ljubitelj dirk električnih avtomobilov, si najnovejše slike, posnetke in posodobitve oglejte na svojih profilih družbenih omrežij.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
PRIDRUŽITE SE