O JAGUARJU

O JAGUARJU

KAJ JE KONCEPTNO VOZILO C-X17?

Konceptno vozilo C-X17 je Jaguarjevo prvo športno 'crossover' vozilo in združuje zapeljivo oblikovanje in inteligentno zmogljivost, ki sta prepoznavni značilnosti avtomobilov Jaguar. Ob tem prinaša prednosti samozavestnega voznega položaja 'crossoverja' in visoke stopnje prilagodljivosti. Prikazuje Jaguarjevo inteligentno v celoti aluminijasto arhitekturo, ki avtomobilom zagotavlja vrhunsko kakovost, trpežnost in zanesljivost v svojem razredu.

C-X17 OD DOMIŠLJIJE DO USTVARJANJA

Izjemno napredna aluminijasta modularna arhitektura zagotavlja prilagodljivost, potrebno za oblikovanje širokega nabora modelov, pri katerih se ni treba odpovedati edinstvenemu značaju, dinamiki vožnje, zmogljivosti in razkošju, po katerih je znan Jaguar.

PAMETNA NOTRANJOST

Potniška kabina koncepta C-X17 združuje inovativne interaktivne tehnologije s sodobno interpretacijo tradicionalnih odličnih materialov in britanske kakovosti izdelave, s čimer prinaša resnično razkošje in prefinjenost. Vabljivo oblikovanje in splošna uporabnost notranjosti skupaj z vsestranskostjo – kar vključuje velik prtljažnik – zagotavljajo, da je ta avtomobil primeren za družine in obenem vznemirljiv za voznika.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

POGON NA ZADNJA KOLESA

V običajnih okoliščinah inteligentni štirikolesni pogon koncepta C-X17 posreduje navor zadnjim kolesom. To je edinstven pristop v segmentu športnih 'crossover' vozil in omogoča Jaguarjevo prepoznavno vozno dinamiko. Sistem stalno spremlja površino cestišča in se takoj odzove na zdrs koles, kar voznikom omogoča brezskrbno vožnjo in izboljšano zanesljivost vozila v pogojih s slabšim oprijemom.

GALERIJA

To see more of the exciting C‑X17 Concept take a look at the gallery below.