I‑PACE CONCEPT

Predstavljamo I‑PACE Concept, predogled Jaguarjevega prvega čisto električnega 5 sedežnega športnega avtomobila.

I‑PACE Concept je več kot le koncept. Gre za predogled našega prvega serijskega avtomobila na baterijski pogon, s katerim izpolnjujemo zavezo izdelati električna vozila, ki so namenjena vozniku in vznemirljivim vozniškim užitkom. Poleg vlaganja v vrhunske tehnologije, ki omogočajo ničelne emisije med vožnjo, voznikom pomagamo razumeti delovanje električnih avtomobilov.

DRZNA ZUNANJOST

Električna tehnologija omogoča spektakularno sorazmerje, I‑PACE Concept pa s tem Jaguarjeve prepoznavne gene za oblikovanje prinaša v novo obdobje.

OBLIKOVANJE VOZILA I‑PACE CONCEPT

I‑PACE Concept je prvotno pristen Jaguar, predstavlja pa inovativno prihodnost na področju električnih vozil.

SPEKTAKULARNA OBLIKA

»Zadali smo si oblikovati in izdelati električno vozilo s prepoznavno noto Jaguarja – vozilo, ki bo dokazalo, da je električno vozilo namenjeno vozniku in vozniškim užitkom, hkrati pa vznemirja čute.«
Ian Callum, direktor oblikovanja

ZMOGLJIVOST IN TEHNOLOGIJA

I‑PACE Concept združuje Jaguarjevo zmogljivost in legendarno prefinjenost, ki po pričakovanjih omogoča resnično privlačno in razburljivo vožnjo.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je bistvo vozila I‑PACE Concept, a je kljub temu diskretna in namenjena le izboljšanju zadovoljstva voznika in potnikov.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

Slike prikazujejo vozilo I‑PACE Concept. Končna oblika, apretura in oprema so lahko na serijskem vozilu drugačne. Podatki za pospešek, moč, hitrost in polnjenje so ocene proizvajalca, ki so bile na voljo ob objavi. Serijska vozila bodo pred prodajo testirali in jim podelili certifikat, uradni podatki pa bodo na voljo pred naročili.