O JAGUARJU
KAJ JE KONCEPTNO VOZILO C-X17?

Konceptno vozilo C-X17 je Jaguarjevo prvo športno 'crossover' vozilo in združuje zapeljivo oblikovanje in inteligentno zmogljivost, ki sta prepoznavni značilnosti avtomobilov Jaguar. Ob tem prinaša prednosti samozavestnega voznega položaja 'crossoverja' in visoke stopnje prilagodljivosti. Prikazuje Jaguarjevo inteligentno v celoti aluminijasto arhitekturo, ki avtomobilom zagotavlja vrhunsko kakovost, trpežnost in zanesljivost v svojem razredu.

C-X17 OD DOMIŠLJIJE DO USTVARJANJA

Izjemno napredna aluminijasta modularna arhitektura zagotavlja prilagodljivost, potrebno za oblikovanje širokega nabora modelov, pri katerih se ni treba odpovedati edinstvenemu značaju, dinamiki vožnje, zmogljivosti in razkošju, po katerih je znan Jaguar.

TRI RAZBURLJIVE BARVE

Konceptni C-X17 je bil svetu razkrit v treh osupljivih barvah: Caesium Blue, Liquid Aluminium in Liquid Gold.

Prvi produkcijski Jaguar, ki temelji na povsem novi arhitekturi, bo naprodaj leta 2015. Novo srednje veliko luksuzno športno limuzino bodo poganjali motorji z različnimi prostorninami in močmi. Vsi bodo zagotavljali navdihujočo zmogljivost in prinašali najnovejše inovacije na področju varčnih tehnologij, ki ne žrtvujejo vozne izkušnje.

PAMETNA NOTRANJOST

Potniška kabina koncepta C-X17 združuje inovativne interaktivne tehnologije s sodobno interpretacijo tradicionalnih odličnih materialov in britanske kakovosti izdelave, s čimer prinaša resnično razkošje in prefinjenost. Vabljivo oblikovanje in splošna uporabnost notranjosti skupaj z vsestranskostjo – kar vključuje velik prtljažnik – zagotavljajo, da je ta avtomobil primeren za družine in obenem vznemirljiv za voznika.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE
POGON NA ZADNJA KOLESA
POGON NA ZADNJA KOLESA

V običajnih okoliščinah inteligentni štirikolesni pogon koncepta C-X17 posreduje navor zadnjim kolesom. To je edinstven pristop v segmentu športnih 'crossover' vozil in omogoča Jaguarjevo prepoznavno vozno dinamiko. Sistem stalno spremlja površino cestišča in se takoj odzove na zdrs koles, kar voznikom omogoča brezskrbno vožnjo in izboljšano zanesljivost vozila v pogojih s slabšim oprijemom.

NADZOR VEKTORJEV NAVORA
NADZOR VEKTORJEV NAVORA

Nadzor vektorjev navora z zaviranjem vozniku zagotavlja še boljši nadzor in izboljšano vožnjo skozi ovinke, saj omogoča vozilu, da ostane na želeni poti in zmanjša verjetnost prekrmiljenja.

ZAZNAVANJE SLEPEGA KOTA ZADAJ
ZAZNAVANJE SLEPEGA KOTA ZADAJ

C-X17 skrbi za vse potnike, ko odpirajo vrata vozila, zato je avtomobil opremljen s sistemom za zaznavanje slepega kota zadaj. Ta napredni varnostni pripomoček opozori na bližanje objektom, ki se lahko skrivajo v slepem kotu sopotnikov v avtomobilu.

VARČNA PORABA GORIVA
VARČNA PORABA GORIVA

Navdihujoča zmogljivost, odlična vozna izkušnja in izjemno nizka poraba goriva. Koncept C-X17 nudi široko paleto motorjev z različnimi zmogljivostmi, kar vključuje učinkovite štirivaljne bencinske in dizelske motorje z nizko porabo. Koncept C-X17 je najučinkovitejši in ima najmanjše izpuste CO2 v svojem razredu, za kar imajo zasluge izjemno učinkoviti motorji in popolnoma nova inteligentna aluminijasta arhitektura.

GALERIJA

To see more of the exciting C‑X17 Concept take a look at the gallery below.

Oglejte si galerijo
SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar