NOVO HIBRIDNO VOZILO JAGUAR E-PACE

Združuje vse prednosti priključnega hibridnega vozila in zmogljivosti kompaktnega športnega terenskega vozila Jaguar.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo E-PACE.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
DOSEG PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA ŠPORTNEGA TERENSKEGA VOZILA E-PACE

V električnem načinu vožnje lahko s priključnim hibridnim električnim vozilom Jaguar E-PACE dosežete do 68 kilometrov†‡, kar je kot nalašč za vsakodnevno mestno vožnjo. Za daljša potovanja pa lahko pri priključnem hibridnem modelu E-PACE izberete tudi bencinski motor, zaradi česar je to športno terensko vozilo tako idealno.

SPECIFIKACIJE PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA E-PACE
ČAS POLNJENJA OD 0 DO 80 ODSTOTKOV

od 30minut*


Polnjenje priključnega hibridnega vozila E-PACE je izjemno priročno, polnite pa ga lahko tudi na poti.
PORABA GORIVA

od 2.0 L/100 km


Izkoristite potovanja in porabite še manj goriva s priključnim hibridnim vozilom E-PACE.
IZPUSTI

od 43 g/km


Uživajte v zmanjšanih izpustih CO2 s priključnim hibridnim vozilom E-PACE.
DOSEG ELEKTRIČNEGA VOZILA

55 km†‡


Električni način vožnje je popoln za krajše vožnje.
IZDELAN ZA UČINKOVITOST

Popolna mešanica športnega oblikovanja in praktičnosti kompaktnega športnega terenskega vozila. Ponaša se z drznimi oblikovalskimi podrobnostmi, pod pokrovom motorja pa skriva učinkovito hibridno tehnologijo.

ZAKAJ IZBRATI PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO E-PACE?
PREPROSTOST POLNJENJA
Ne glede na to, ali ste parkirali na cilju ali pa vozilo polnite po poti, vam različne možnosti omogočajo polnjenje kjer koli:
• Z domačim polnilnikom
• Z javnim in enosmernim hitrim polnjenjem*
ZMANJŠANA PORABA GORIVA
Priključno hibridno vozilo Jaguar E-PACE poganja kombinacija baterije in bencinskega motorja, kar zagotavlja optimalno učinkovitost.
• Električni pogon zmanjšuje skupno porabo goriva
ZMANJŠANE EMISIJE
Priključno hibridno vozilo E-PACE nima negativnih izpustov CO2, če ga vozite v električnem načinu, kar omogoča številne prednosti:
• Zmanjšani izpusti CO2
• Manj plačila davkov in trošarin
RAZISKUJTE DALJE
VOZITE NA ELEKTRIKO Z VOZILI JAGUAR
Enostavno in dostopno polnjenje, veliki prihranki stroškov in bolj trajnostna vožnja. Jaguarjev električni svet vas čaka.
KATERI MODEL VOZILA JAGUAR E-PACE SI BOSTE IZBRALI?
Vsa naša vozila zagotavljajo razburljivo vožnjo, sodobno mojstrsko izdelavo in praktičnost vsakodnevne uporabe. Kateri model vozila E-PACE si boste izbrali?

IZBERITE MODEL
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo E-PACE.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

*Z uporabo 50-kilovatnega hitrega polnilnika.


Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


Uradni podatki o porabi goriva za vozila F-PACE (brez PHEV) v l/100 km: kombinirana poraba 5,0-7,7. NEDC2 CO2, Emissions 131-175 g/km. PHEV in I/100km : Combined 1,9 . NEDC2 CO2, Emissions 43 g/km. Podatki o dosegu EV temeljijo na proizvodnji vozil po standardizirani poti. Doseženi doseg je odvisen od stanja vozila, baterije, dejanske poti in okolja ter načina vožnje. Predloženi podatki so izračunani na podlagi uradnih testov proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Podatki o izpustih CO2, porabi goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikuje glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev in dodatki.