SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO INCONTROL
OGLEJTE SI FILM
ZABAVA IN INFORMACIJE NA VAŠEM ZASLONU NA DOTIK

Sistema Touch in Touch Pro zagotavljata najsodobnejšo zabavo in informacije za vozila, vožnja pa je še bolj varna in polna užitkov. Povežite pametni telefon, dostopajte do aplikacij, uživajte v glasbi prek kakovostnega zvočnega sistema in se znajdite na vsakem potovanju.

SISTEM TOUCH PRO

Sistem Touch Pro je najsodobnejši multimedijski sistem v vozilih Jaguar, kar smo ga kdaj koli izdelali. Ponaša se z 10-palčnim zaslonom na dotik, ki deluje na dotik in poteze, z njim pa lahko tudi povečujete zemljevide ter nadzirate medije in nastavitve. Naj je vaš pogled osredotočen na cestišče, naloge pa opravljajte s funkcijo prepoznave govora.

FUNKCIJE SISTEMA TOUCH PRO
10-PALČNI ZASLON NA DOTIK
Izjemno odzivni zaslon na dotik Touch Pro omogoča večtočkovne ukaze, dotik, vlečenje in povečavo slike, s katerimi zelo preprosto upravljate zemljevide, medije in nastavitve.
NAVIGACIJA PRO
Navigacija Pro, nadgrajena z možnostjo Connect Pro, se samodejno nauči vaših običajnih poti ter posodablja informacije, podatke o prometu in predvidene čase prihoda.
ZVOČNI SISTEMI MERIDIAN™
Avtomobilske tehnologije Hi-Fi podjetja Meridian, ki so najboljše v svojem razredu, prek nabora zvočnikov zagotavljajo jasnost živega nastopa vsem potnikom v vozilu.
OGLEJTE SI ZVOČNE SISTEME MERIDIAN
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Prikaz na vetrobranskem steklu vse pomembne podatke o vožnji prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu, zato se lahko še bolj osredotočite na cestišče, saj vam ni treba umikati pogleda.
VIRTUALNI PRIKAZ INSTRUMENTOV
Ponaša se s popolnoma novim grafičnim vmesnikom z naprednimi možnostmi. Izbirate lahko med štirimi vnaprej določenimi temami ali celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tehniki 3D, odvisno od tega, kaj najbolj ustreza vašim zahtevam.
DVOJNI ZASLON
Sistem z dvojnim zaslonom omogoča, da voznik in sovoznik na zaslonu na dotik gledata popolnoma neodvisne vsebine.
DIGITALNA TELEVIZIJA
Svoj izbor digitalnih televizijskih kanalov si lahko ogledujete v prvi in drugi vrsti vozila Jaguar.
ZABAVA ZA ZADNJE SEDEŽE
Vgrajena možnost zabave za zadnje sedeže obsega 2 neodvisna 8- ali 10-palčna zaslona v voznikovem in sovoznikovem naslonu za glavo, prejmete pa tudi brezžične slušalke in daljinska upravljalnika.
RADIO DAB
Vnaprej nastavite in shranite svoje najljubše kanale, ki jih poslušajte v digitalni tehniki oddajanja, ter si v vozilu Jaguar zagotovite najboljši radio.
SISTEM TOUCH

Okolje v avtomobilu nadzirajte s sistemom Touch, ki vas brezhibno in varno poveže z vozilom Jaguar, tudi ko ne sedite v njem. Poleg tega si vožnjo izboljšate z multimedijskim vozliščem, v katerem se nahaja vse od navigacije do radia DAB.

FUNKCIJE SISTEMA TOUCH
8-PALČNI ZASLON NA DOTIK
V središču armaturne plošče boste našli jasen in odziven grafični zaslon na dotik, ki se neposredno odziva na dotik in poteze.
NAVIGACIJA V VOZILU
Preprosto iskanje destinacij in shranjevanje priljubljenih lokacij za hiter dostop. Zaradi zemljevidov v tehniki 2D in 3D ter glasovnih ukazov je izkušnja uporabe še bolj intuitivna.
VISOKOKAKOVOSTNI ZVOČNI SISTEM
Vi in vaši potniki boste uživali v izjemni zvočni izkušnji iz vseh virov, kjer koli v vozilu sedite.
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Prikaz na vetrobranskem steklu vse pomembne podatke o vožnji prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu, zato se lahko še bolj osredotočite na cestišče, saj vam ni treba umikati pogleda.
RADIO DAB
Digitalno oddajanje zvoka zagotavlja najboljšo kakovost radijskega zvoka in veliko izbiro kanalov. Priljubljene kanale lahko vnaprej nastavite in shranite.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.