OGLEJTE SI, KAKO MODEL I-PACE ZAPOLNI VAŠE ŽIVLJENJE

Raziščite novo aplikacijo znamke Jaguar Go I-PACE in izkusite, kakšno je življenje voznika modela I-PACE.
OGLEJTE SI, KAKO MODEL I-PACE ZAPOLNI VAŠE ŽIVLJENJE

Ko smo vozilo I-PACE predstavili, smo ga predstavili kot prvo Jaguarjevo električno športno terensko vozilo, ki je nakazalo vizijo čiste, varne in trajnostne prihodnosti vozil Jaguar. Direktorja oblikovanja pri znamki Jaguar Iana Calluma, ki je električna vozila označil za neizogibna, ne preseneča, da na cestah opazimo vedno več električnih vozil.


Za mnoge je odločitev za prehod na električno vozilo precej velika odločitev, ki zahteva premislek. Razumeti morate, kako boste električno vozilo vklopili v svoje življenje, in to je pomemben dejavnik ter ključni del odločitve. Tu vskoči aplikacija Go I-PACE.

Aplikacija Go I-PACE je inteligentna aplikacija, ki vam pomaga izkusiti, kako je voziti model I-PACE, preden sploh sedete za volan.

Vozilo I-PACE ima največji doseg 470 km*, kar pomeni, da bi bilo mogoče 98 % potovanj v Združenem kraljestvu opraviti le z delčkom napolnjenosti baterije, je pa doseg edinstven glede na način vožnje in vozne navade. Ravno tovrstne informacije so bile za aplikacijo Go I-PACE razvite za prepoznavanje in uporabo. Z zbiranjem in analizo podatkov med običajnimi potovanji vozilo I-PACE izračuna ključne statistike, na primer doseg baterije, in jih dostavi na vašo napravo, kar vam da jasno sliko o tem, kako je biti lastnik modela I-PACE.


Aplikacija Go I-PACE ne prinaša le statistike, ampak tudi druge elemente življenjskega sloga z električnim vozilom, na primer morebitne prihranke stroškov, ki jih lahko dosežete pri prehodu na električno vozilo, lokacijo najbližjih polnilnih mest in podatek, kako pogosto boste morali polniti baterijo.Aplikacija Go I-PACE deluje tako, da z lokacijsko storitvijo naprave spremljate posamezne poti. Zaradi napredne tehnologije aplikacija razlikuje celo med različnimi načini prevoza in zagotavlja, da so informacije, ki jih uporablja, točne.


Druga ključna statistika aplikacije Go I-PACE, ki jo izračuna iz vaših podatkov o potovanjih, je potencialni prihranek stroškov, ki bi ga lahko dosegli, če bi kupili vozilo I-PACE. Podatek ustvari ob uporabi resničnih stroškov za gorivo in za energijo, ki jih pridobi iz akreditiranih virov in jih primerja s porabo goriva vašega trenutnega avtomobila, tako da je podatek prilagojen le vam.
Aplikacija Go I-PACE deluje tako, da z lokacijsko storitvijo naprave spremljate posamezne poti. Zaradi napredne tehnologije aplikacija razlikuje celo med različnimi načini prevoza in zagotavlja, da so informacije, ki jih uporablja, točne.

Druga ključna statistika aplikacije Go I-PACE, ki jo izračuna iz vaših podatkov o potovanjih, je potencialni prihranek stroškov, ki bi ga lahko dosegli, če bi kupili vozilo I-PACE. Podatek ustvari ob uporabi resničnih stroškov za gorivo in za energijo, ki jih pridobi iz akreditiranih virov in jih primerja s porabo goriva vašega trenutnega avtomobila, tako da je podatek prilagojen le vam.

Če vas zanima, kje se nahajajo polnilne točke, interaktivni zemljevid aplikacije Go I-PACE omogoča tudi iskanje po določeni poti ali na izbranem območju, na primer v bližini vašega delovnega mesta ali telovadnice.

Kot del slike, ki jo aplikacija Go I-PACE sestavi iz informacij o vaših potovanjih, boste videli tudi, koliko baterije bi porabili na potovanju in koliko polnitev bi potrebovali, da prevozite običajno količino kilometrov. Inteligentna aplikacija prikazuje celo, na katerih potovanjih se boste morali ustaviti in napolniti baterijo.

Prenesite aplikacijo GO I-PACE


Aplikacijo Go I-PACE lahko prenesete iz naslednjih trgovin z aplikacijami iOS. Uporaba je brezplačna in registracija ni potrebna.

– Združeno kraljestvo: https://itunes.apple.com/gb/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
** – Nemčija: https://itunes.apple.com/de/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8**
** – Španija:https://itunes.apple.com/es/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8**
** – Portugalska: https://itunes.apple.com/pt/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8**
** – Italija: https://itunes.apple.com/it/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8**
** – Nizozemska: https://itunes.apple.com/nl/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8**


Aplikacija bo kmalu na voljo tudi v trgovini Google Play – skupaj z mnogimi drugimi trgovinami iOS App Store.

* Poraba goriva: ni relevantno. Izpusti CO2: 0 (g/km). Doseg EV: do 470 km. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu in vožnji po standardizirani poti. Doseg bo odvisen od stanja vozila in baterije, dejanske poti in okolja ter sloga vožnje. Podatki o dosegu električnega vozila temeljijo na WLTP (svetovno usklajenem postopku preskušanja lahkih vozil), novem postopku, ki so ga postopno uvajali od leta 2017, meri pa porabo goriva, energije, dosega in izpustov osebnih vozil v Evropi. Zasnovan je tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.