MODEL F-TYPE – IZDAJA BRITISH DESIGN

Naši oblikovalci so temu pomembnemu britanskemu športnemu vozilu dodali dodaten kanček britanskosti.

BOLJ DRAMATIČEN, BOLJ RAZBURLJIV, BOLJ BRITANSKI

Model F-TYPE, ki je po svetu že priznan kot ikona sodobnega oblikovanja in je prejel svetovno nagrado za najbolje oblikovano vozilo leta (World Car Design of the Year), je zdaj na voljo v prestižni izdaji British Design, in to v karoserijskih različicah coupé in kabriolet. Oblika temelji na modelu F-TYPE S, na voljo pa je v rdeči, beli in modri barvi (ali črni, če vztrajate).

MAJHNE SPREMEMBE, POSEBNE BARVE

Majhne spremembe štejejo. Model F-TYPE British Design Edition ima sprednji spodnji del odbijača v barvi Gloss Black, bočne dodatke in Venturijeve šobe v barvi karoserije, pri izvedbi coupé pa je dodan še fiksni spojler. Tudi kolesa so večja – 20-palčna z edinstveno zaključno obdelavo in rdečimi zavornimi čeljustmi. Masko vozila in zadek krasita nevpadljivi oznaki z britansko zastavo v kromu.

PODCENJENA NOTRANJOST

Notranjost vozila je izboljšana s prefinjenimi dodatki, na primer vrhunskim usnjem Jet po vsej kabini, aluminijske obloge smo zamenjali s tistimi iz ogljikovih vlaken, središčno konzolo in športne sedeže pa krasi oznaka British Design Edition. Ker smo mislili tudi na uporabnost, smo kabrioletu dodali še dodatnih 8 litrov prtljažnega prostora več kot pri prejšnjih modelih.

PO NOTRANJI STRANI

»Model F-TYPE je športno vozilo, ki vzbudi čute, videti je razburljiv, saj je oboje, edinstven in zelo britanski. Pri zasnovi različice British Design smo imeli priložnost subtilno izboljšati videz modela F-TYPE – tako znotraj kot zunaj.«

Ian Callum, direktor oddelka za oblikovanje

VEČ KOT LE OBLIKOVANJE

Oblikovalci znamke Jaguar so izboljšali estetiko modela F-TYPE, počivali pa niso niti v oddelku za tehnologije. Aplikacije InControl omogočajo komunikacijo z vozilom na daljavo prek pametnega telefona ali ure Apple Watch. Tudi zvok je izboljšan z možnostjo izbire med dvema zvočnima sistemoma Meridian. Najpomembnejše pa je, da pod pokrovom motorja rohni 3,0-litrski tlačno polnjeni motor V8 s 380 KM, ki ga dopolnjujejo 6-stopenjski ročni ali 9-stopenjski samodejni menjalnik Quickshift, štirikolesni pogon ali pogon na zadnji kolesi in izboljšan zavorni sistem.

OGLEJTE SI GALERIJO
OBVEŠČAJTE ME
Prijavite se za najnovejše novice o vozilih Jaguar.
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.