ZUNANJE OBLIKOVANJE

Car head light
Od ponosnega videza in elegantnih linij pokrova motorja do odbijačev, sprednje maske in platišč iz lahke zlitine vozilo Jaguar XE poudarja svojo samozavestno oblikovanje.
Elegantni žarometi LED z značilnimi dnevnimi lučmi in animiranimi smernimi kazalci so del serijske opreme vozila Jaguar XE. Športni značaj vozila dopolnjujejo tanke zadnje luči LED.
Vozilo Jaguar XE uteleša vse, v kar verjamemo: elegantno privlačen videz, natančen inženiring in izjemen občutek navdušenja.
XE 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

NOTRANJE OBLIKOVANJE

A woman sitting on a driving seat

Notranjost armaturne plošče, ki spominja na kokpit letala, nudi izjemno raven udobja. Uživajte v posebno oblikovanih sedežih v DuoLeather, ali se odločite za prefinjeno usnje Windsor.

Prilagodljiva osvetlitev kabine vam omogoča popoln nadzor nad notranjostjo vašega vozila Jaguar XE, in sicer z izbiro barv, ki vam pomagajo ustvariti popolno razpoloženje.

Športni menjalnik Jaguar in nadzor vožnje vozil Jaguar ter privzdignjena sredinska konzola poosebljajo športno bistvo vozila Jaguar XE.

ZNAČILNOSTI

Car driven on lighten round road track

Vozilo Jaguar XE združuje dinamično upravljanje z naprednimi voznimi tehnologijami, ki še izboljšajo njegove zmogljivosti.

Vozilo je opremljeno z intuitivnimi in odzivnimi tehnologijami, vključno s sistemom za informacije in zabavo Pivi Pro1 in sistemom Amazon Alexa, s številnimi možnostmi glasovnega upravljanja.
Funkcije za pomoč vozniku omogočajo lažja in varnejša potovanja vozilo pa ima 394 litrov prilagodljivega prtljažnega prostora. Svoje osnovne potrebščine preprosto razporedite v številne priročne predale in stranske površine za shranjevanje.

IZBERITE MODEL

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19-palčna platišča iz lahke zlitine
 • Paket Black Exterior
 • Furnir v barvi Gloss Grey Figured Ebony
 • V 16 smeri električno prilagodljiva perforirana ogrevana športna sprednja sedeža v usnju Windsor s spominom
 • Zvočni sistemMeridian TM
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19-palčna platišča iz lahke zlitine
 • V 12 smeri električno prilagodljiva perforirana ogrevana športna sprednja sedeža v materialu DuoLeather s spominom
 • Paket Black Exterior
 • 10-palčni zaslon na dotik s sistemom Pivi Pro1
 • MeridianMeridian TM
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18-palčna platišča iz lahke zlitine
 • Ogrevani električno zložljivi vzvratni ogledali s spominom, pristopnimi lučmi in samodejno zatemnitvijo na voznikovi strani
 • Žarometa LED z značilnimi dnevnimi lučmi in sistemom za samodejno prilagajanje dolžine žarometov
 • V 12 smeri električno prilagodljiva perforirana športna sprednja sedeža v materialu DuoLeather s spominom
 • Wireless Apple CarPlay®2 in Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20-palčna platišča iz lahke zlitine
 • Samodejno odpiranje vrat prtljažnika
 • V 12 smeri električno prilagodljiva perforirana ogrevana športna sprednja sedeža v materialu DuoLeather s spominom
 • Razširjeni zunanji paket Black s črnimi stranskimi letvicami in pokrovi ogledal
 • Svetle kovinske stopalke

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZILA JAGUAR XE

MODELI VOZILA JAGUAR XE

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.
GALERIJA

GALERIJA

Oglejte si posnetke vozila Jaguar XE.

**Oglejte si številke WLTP.
Predloženi podatki so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Podatki služijo le za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni. CO2 Izpusti CO2 in poraba goriva se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in vgrajena dodatna oprema.

1Storitev povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.
2Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Možnosti Pivi, InControl in storitve tretjih oseb ter njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo naročnine, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Nekatere funkcionalnosti Alexa so odvisne od tehnologije pametnih hiš. Za uporabo sistema Amazon Alexa je potreben račun Amazon.

MeridianTM je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je blagovna znamka družbe Apple Inc. Veljajo lahko pogoji za končne uporabnike Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.