RAZIŠČITE JAGUAR F-PACE

RAZIŠČITE JAGUAR F-PACE

ENERGIČNA RAZMERJA

Impresiven obris, oblikovan okoli značilne sprednje maske, navdihnjen z našim značilnim vzorcem monograma.

LED žarometi Pixel po naročilu s prepoznavnimi dnevnimi lučmi vam omogočajo še boljšo vidljivost v vseh pogojih.

F-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

RAZSVETLJENA ELEGANCA

Mirna, urejena notranjost, ki se kopa v naravni svetlobi s pomične panoramske strehe, ki je na voljo po naročilu. Izberite usnjene sedeže Windsor Performance za občutek vrhunske zmogljivosti in udobja.
USTVARITE SVOJ AVTOMOBIL

NATANČNA ZMOGLJIVOST

Brezkompromisna zmogljivost različnih motorjev, ki jih združujeta Jaguarjeva inteligentna dinamika in tehnologija AWD.

Vrhunska učinkovitost, ki jo zagotavlja priključni hibrid Jaguar F-PACE z električnim dosegom do 65 km.

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Hibridni način optimizira učinkovitost. Način za shranjevanje shrani napolnjenost baterije, ki je pripravljena za uporabo v načinu EV – odlično za vožnje po mestnih območjih čistega zraka.
ELEKTRIFICIRAN DOSEG
INTELIGENTNO POLNJENJE

SPECIFIKACIJE

0–100 km/h

4,0sekunde

0–60mph v 3,8 sekunde z Jaguarjem F-PACE P550.

NAJVEČJA MOČ

575KM**

400 kW pri Jaguarju F-PACE P575.

EMISIJE (OD)

37g/km**


PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

1.842 litri

Mokra prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnika, napolnjenega s tekočino, pri Jaguarju F-PACE P250.

ODZIVNO UPRAVLJANJE

Odzovite se na cesto pred vozilom v realnem času. Prilagodljiva dinamika Jaguarja F-PACE, ki je na voljo po naročilu, samodejno prilagodi vzmetenje, prestavljanje in krmiljenje avtomobila za optimalno izkušnjo vožnje. Prevzemite popoln nadzor z Nastavljivo dinamiko, ki ustreza vašemu slogu vožnje.

ZAUPANJE V VSEH POGOJIH

S standardnim štirikolesnim pogonom (AWD) lahko vozite z zaupanjem v vseh pogojih. Za nekoliko manj predvidljive situacije izberite Prilagodljiv odziv na površino (AdSR), ki je na voljo po naročilu in nenehno analizira cesto pred vozilom, da zagotovi optimalen oprijem.

INSTINKTIVNA IZNAJDLJIVOST

Preprost občutek povezanosti z vrsto tehnologij, ki so vam na voljo.

BODITE OBVEŠČENI

Z izboljšano vožnjo se osredotočite na cesto pred seboj. 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon (IDD) in prikaz na vetrobranskem steklu, ki sta na voljo po naročilu,1 lahko nastavite tako, da prikazujeta bistvene informacije za vožnjo.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Vklopite združljivo napravo s pomočjo brezžičnega polnjenja s ploščice v sredinski konzoli.

ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI

S sistemom Air Purification za čiščenje zraka v kabini, ki je na voljo po naročilu, filtrirajte onesnaževala, kot sta prah in cvetni prah.

PAKET POMOČI VOZNIKU

Za nemoteno vožnjo poskrbi Jaguarjev prilagodljivi tempomat s tehnologijo pomoči pri krmiljenju.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI

MODELI

Oglejte si celotno ponudbo modelov in specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Neprimerljiva vsestranskost z značilnim Jaguarjevim dizajnom.

**Oglejte si vrednosti po WLTP

Prikazani podatki so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. Podatki o CO2, porabi goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles, nameščena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu na standardizirani poti.

1Izbirna funkcija. Vozniki morajo poskrbeti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.
2Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna nadaljnja naročnina po nasvetu vašega prodajalca vozil Jaguar.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) in trg ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na pooblaščenega lokalnega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo poskrbeti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, ki so odvisne od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih pridruženih podjetij. Določene funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo aplikacije Amazon Alexa potrebujete račun Amazon.

MeridianTM je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava s tremi polji je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.