VZDRŽEVANJE i POMOČ NA CESTI
VZDRŽEVANJE I POMOČ NA CESTI

Od trenutka, ko stopite v stik z Jaguarjevim pooblaščenim servisnim centrom, boste sodelovali z izjemno usposobljenimi in kvalificiranimi strokovnjaki.

Kaj lahko pričakujete
Ko nam pripeljete svojega Jaguarja, vam bomo ponudili nadomestno vozilo, da se boste lahko odpravili domov. Nato se lotimo dela, pri čemer za odkrivanje težav uporabljamo najsodobnejšo diagnostično opremo. Naši tehniki upoštevajo globalna tehnična navodila in uporabljajo orodja, ki so zasnovana posebej za naše avtomobile; uporabljajo le originalne Jaguarjeve dele in dodatno opremo.

Poleg tega je vsak servisni center povezan z elektronskim katalogom nadomestnih delov in sistemom za pregled zaloge nadomestnih delov. Tako vam bo lahko vaš servisni svetovalec hitro zagotovil originalne nadomestne dele Jaguar za vaš avtomobil.

Ko je delo opravljeno
Verjamemo v popolno transparentnost, tako na vašem računu ne bo nepričakovanih stroškov. Če je vaš avtomobil še v garanciji, bodo vsi stroški, ki jih pokriva garancija, kriti z garancijo, prav tako za vse vgrajene originalne nadomestne dele velja naša garancija za dele in dodatno opremo. Našim kupcem, ki so vozilo kupili prej julijem 2013, bomo uradno ožigosali servisno knjižnico.

POMOČ NA CESTI

V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja.

Odkrijte več
SPLETNI PREGLED PRETEKLIH SERVISNIH POSEGOV

Zagotovite si stalno posodobljen pregled preteklih servisnih posegov. Za nove modele, kupljene po juliju 2013, je na spletu varno shranjen pregled preteklih servisnih posegov, ki vključuje vse naročene servise, povezane servisne elemente in preglede karoserije.

Odkrijte več
SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
DODATNA OPREMA
Svojega Jaguarja lahko prilagodite s širokim naborom dodatkov, zasnovanih posebej za vaš model