ZMAGOVALNA FORMULA

ZMAGOVALNA FORMULA

Jaguar TCS Racing se za osmo sezono svetovnega prvenstva ABB FIA Formula E vrača z Mitchem Evansom in Samom Birdom za volanom popolnoma električnega dirkalnika Jaguar I-TYPE 5.
OGLEJTE SI FILM

SPOZNAJTE EKIPO

Naši vozniki, inženirji in tehniki svetovnega razreda si delijo željo po uspehu, ki so ji lahko kos le njihov talent, vztrajnost in slog.

SAM BIRD – VOZNIK

SAM BIRD – VOZNIK

Britanski dirkač Sam Bird se je ekipi Jaguar Racing pridružil pred sedmo sezono svetovnega prvenstva ABB FIA Formula E. 34-letnik je nadaljeval svoj niz kot edini voznik, ki je nastopil na vseh dirkah od začetka prelomne serije leta 2014, pri čemer je skupno dosegel enajst zmag, zadnji v Diriyahu in New Yorku za ekipo Jaguar Racing.
MITCH EVANS – VOZNIK

MITCH EVANS – VOZNIK

Mitch je s kartingom začel pri šestih letih in osvojil veliko nagrado Nove Zelandije pri 16 letih. V svetovnem prvenstvu ABB FIA Formula E je debitiral v moštvu Jaguar Racing leta 2016, ko se je britanska ekipa vrnila k navedenim dirkam. Pred kratkim je v sedmi sezoni petkrat stal na stopničkah in osvojil 4. mesto v prvenstvu voznikov, kar je bil njegov najvišji položaj do zdaj. Najhitrejše kroge je postavil v Rimu, New Yorku in Londonu.
JAMES BARCLAY – VODJA EKIPE

JAMES BARCLAY – VODJA EKIPE

James je bil novembra 2015 imenovan za vodjo ekipe Jaguarjevega programa svetovnega prvenstva ABB FIA Formula E in je bil odgovoren za upravljanje vznemirljive vrnitve britanske znamke v svet motošporta. V zadnjih petih sezonah je nadzoroval razvoj ekipe Jaguar Racing in jo vodil tako na progi kot izven nje.​
IZVEDITE VEČ
NOVI JAGUAR I-TYPE 5

NOVI JAGUAR I-TYPE 5

Zasnovan za zagotavljanje končnega ravnovesja moči in učinkovitosti, vozilo pa od 0 do 100 km/h pospeši v 2,8 sekunde in ima največjo moč 250 kW.
IZVEDITE VEČ
Kliknite za interakcijo
BLAGO

BLAGO

Ni treba, da ste tekmovalni voznik, da bi bili tako tudi videti. Prebrskajte našo spletno trgovino in najdite popolno darilo zase ali svoje najbližje.
IZVEDITE VEČ
POPOLNOMA ELEKTRIČNO VOZILO JAGUAR I-PACE

POPOLNOMA ELEKTRIČNO VOZILO JAGUAR I-PACE

Vozilo I-PACE, ki je vznemirljivo za vožnjo in povezano kot še nikoli doslej, je vrhunsko popolnoma električno športno terensko vozilo.
IZVEDITE VEČ