TIMSKO DELO JE SANJSKO DELO

TIMSKO DELO JE SANJSKO DELO

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS je vodilna globalna organizacija za storitve IT, svetovanje in poslovne rešitve. Združujemo tehnološko strokovno znanje in poslovno inteligenco, da bi spodbudili spremembe in dosegli rezultate. Naše poslanstvo je pomagati strankam pri doseganju njihovih poslovnih ciljev z zagotavljanjem inovativnega svetovanja, rešitev IT in storitev ter vsem vpletenim omogočiti uspešno delo.

Podjetje Tata Consultancy Services si prizadeva ustvariti boljšo prihodnost, pri čemer inovacije uporablja za spodbujanje trajnosti. To novo partnerstvo želimo uporabiti za ozaveščanje o pomenu elektrifikacije, poudarjanje načina elektrifikacije in pot k bolj trajnostni prihodnosti.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive je vodilno svetovno podjetje za avtomobilsko tehnologijo, ki je bilo pionir električnih pogonskih sistemov in sodeluje z 90 % svetovnih proizvajalcev avtomobilov. Smo edini dobavitelj, ki je popolnoma osredotočen na načrtovanje, proizvodnjo, integracijo in optimizacijo tehnologij konvencionalnega pogona, štirikolesnega in električnega pogona. V zadnjih 20 letih smo razvili vodilne sisteme eDrive, ki izhajajo iz našega strokovnega znanja na področju štirikolesnih sistemov AWD. Inovacijski center GKN Automotive v Abingdonu je eno vodilnih svetovnih središč za razvoj sistemov za prihodnja elektrificirana vozila.

Tehnološko partnerstvo GKN Automotive z moštvom Jaguar Racing se je začelo leta 2017 pred četrto sezono svetovnega prvenstva ABB FIA Formula E. Potiskanje naših tehnologij do skrajnih meja na dirkališču je bistvenega pomena za pospešitev inovacij in nadaljnji napredek znanja. Naše partnerstvo je osredotočeno na področje »Vožnja za učinkovitost«, ki je enako zelo pomembno za tekmovanje v formuli E kot tudi za razlikovanje prihodnjih izdelkov GKN Automotive eDrive od konkurence.

Kot uradni partner eDrive moštva Jaguar Racing bo GKN Automotive tesno sodeloval z inženirji pri razvoju vozil Jaguar Racing, da bi svoje znanje o oblikovanju, proizvodnji in razvoju programske opreme uporabili tudi za vozilo I-TYPE 5. Imeli bomo pomembno vlogo pri razvoju električnega pogonskega sklopa in strokovno znanje bomo uporabili za razvoj naprednih tehnologij hlajenja pogonskega sklopa za pretvornik in električni motor – v prizadevanju za izboljšano učinkovitost sistema. Inženirji programske opreme družbe GKN Automotive bodo tudi delovali na sedežu ekipe Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

Dow v ekipo Jaguar Racing Formula E s ponosom prinaša strokovno znanje o materialih, in sicer prek svoje platforme MobilityScienceTM, osredotočene na razvoj aplikacij in inovacije v transportu. Naši sodelavci sprejemajo timsko delo, pozdravljajo različne ideje ter strastno sodelujejo z našimi partnerji in strankami, da bi ustvarili materiale, ki omogočajo nizkoogljično mobilno gospodarstvo – kjer so končni cilji manjša teža, večji doseg, večja varnost in zmanjšana poraba energije.

Transportne rešitve Dow vključujejo široko paleto poliolefinskih, poliuretanskih, akrilnih, posebnih kemičnih in silikonskih tehnologij za električna vozila. Naše partnerstvo z ekipo Jaguar Racing je usklajeno z ambicijo, da postanemo najbolj inovativno, na stranke osredotočeno, vključujoče in trajnostno podjetje na svetu, saj sodelujemo na nove načine, da skupaj iščemo rešitve.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk maziv, ima ponosno dediščino inovacij. Naša strast do zmogljivosti je v kombinaciji s filozofijo dela v partnerstvu znamki Castrol omogočila razvoj izdelkov, ki so bili v središču številnih tehnoloških podvigov na kopnem, v zraku, morju in vesolju. Prehod na elektrifikacijo nas je navdihnil, da smo ustvarili in lansirali vrsto e-tekočin, zasnovanih in preizkušenih za električna vozila. Castrol nenehno išče pionirske partnerje, ki nas bodo pomagali popeljati naprej, naše partnerstvo z ekipo Jaguar Racing Formula E nam bo omogočilo, da svojo ponudbo e-tekočin preizkusimo na stezi in pomagamo najti preboj na področju prihodnosti prevoza. To je več kot samo olje, to je tekoči inženiring.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus je eden največjih svetovnih ponudnikov programske opreme za podjetja, saj zagotavlja tehnologijo 40.000 strankam po vsem svetu. S širokim portfeljem, podprtim z napredno analitiko, podjetje pomaga strankam, da bi se preoblikovale in se prilagodile razvijajočim se tržnim razmeram ter da bi učinkovito konkurirale v digitalnem gospodarstvu.

Več kot 300 linij izdelkov podjetja je osredotočenih na zagotavljanje kritičnih rezultatov – pospeševanje dostave aplikacij, poenostavitev preoblikovanja IT, krepitev kibernetske odpornosti in analiziranje pravočasnega ukrepanja –, ki so ključni elementi razvoja tako v sejni sobi kot na stezi. Kot tehnični partner ekipe Jaguar Racing bo Micro Focus zagotovil tehnologijo, ki bo ekipi pomagala pospešiti razvoj programske opreme in tudi napovedno analitiko za izboljšanje zmogljivosti ekipe.

Skupaj bomo implementirali rešitve IT, ki bodo premostile vrzel med obstoječimi in nastajajočimi tehnologijami ter naložbami v IT, ki so primerne za prihodnost. Temu pravimo visoka tehnologija in malo panike.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Več kot pet desetletij pionirske varnosti in uspešnosti v motorističnih športih pomeni, da podjetje Alpinestars zaznamuje 55 let na najvišjih ravneh profesionalnih dirk kot svetovno vrhunsko podjetje za obutev, oblačila in zaščito s športnimi motivi.

Nadaljevanje z inovacijami tehnoloških raziskav, načrtovanjem in razvojem, z najsodobnejšimi zmogljivostmi v ZDA in Evropi, ki spodbujajo svetovni program razvoja dirk, je podjetje Alpinestars globalna sila v vseh večjih serijah motošporta. Izdelki, ki zagotavljajo udobje in zračnost v okolju z visoko napetostjo, zmanjšujejo utrujenost voznika in njegovo koncentracijo. En cilj. Ena vizija.
ALPINESTARS
NENAVADNOSTI

NENAVADNOSTI

Oblikujemo, razvijamo in dostavljamo značilno, inovativno blago in ekipna oblačila, ki so videti odlično in se občutijo odlično. Naša globalna mreža ter širina znanja in izkušenj pomenita, da ste v varnih rokah, naše strokovno znanje o trajnostni modi pa pomeni, da se vaše blago občuti dobro, tudi ko ga ne nosite.
NENAVADNOSTI