PRAKTIČNOST

PRAKTIČNOST

Zasnova vozila I-PACE omogoča številne možnosti. Brezhibno umeščene tehnologije, brezžično polnjenje in ojačevalec telefonskega signala omogočajo preprost nadzor vozila I-PACE in z njim povezanih naprav.

Zunanjost vozila I‑PACE je videti zelo kompaktna, notranjost pa razkriva popolnoma druge dimenzije. Arhitektura električnega vozila omogoča popolnoma nov način dojemanja prostora za vas in vaše sopotnike.

PROSTORNA ZASNOVA

PROSTORNA ZASNOVA

Arhitektura modela I‑PACE omogoča premik sprednjih sedežev nekoliko naprej, kjer se običajno nahaja motor vozila, kar izboljša vozni položaj. To zagotavlja tudi večjo razdaljo med sprednjimi in zadnjimi sedeži, kar pomeni več prostora za noge in udobja za potnike v drugi vrsti.

IZJEMNE LASTNOSTI

PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

Za zadnjimi sedeži je prtljažnik s prostornino 6561 litrov in dolžino 967 mm. Prtljažni prostor modela I‑PACE dopolnjuje še prostor za shranjevanje pod pokrovom motorja, ki nudi 27 litrov dodatnega prostora.
OGLEJTE SI FILM
SHRANJEVANJE V NOTRANJOSTI VOZILA

SHRANJEVANJE V NOTRANJOSTI VOZILA

Ker vozilo nima prenosnika moči, se pod sredinsko konzolo skriva kar 10,5-litrski predal. Tudi pod celotno dolžino zadnjih sedežev je priročen prostor za shranjevanje. Zaradi dejstva, da elektromotorji ne potrebujejo običajnega menjalnika, smo karseda izkoristili prostor pri sredinski konzoli ter oblikovali popoln kotiček za shranjevanje telefona in ključev.
AKTIVNI KLJUČ

AKTIVNI KLJUČ

Novi aktivni ključ2 druge generacije je odporen na vodo in udarce. Z njim lahko odklepate, zaklepate in zaganjate vozilo. Ne glede na to, kakšne dejavnosti na prostem ste načrtovali s prijatelji, običajnega ključa sploh ne potrebujete več.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

1 Prostornina prtljažnika je v primeru izbire zračnega vzmetenja zmanjšana za 18 litrov.
2 Aktivni ključ lahko napolnite v približno dveh urah, baterija pa potem traja do deset dni.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.