NOTRANJE OBLIKOVANJE

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Model I‑PACE na novo definira klasično ravnovesje vozil Jaguar med športnim značajem in razkošno izdelavo.

Brezhiben spoj prednosti sodobne tehnologije, izjemne prostornosti in umirjenosti. Zasnova notranjosti je popolnoma čista, brez odvečnih dodatkov, ponaša pa se z otipljivimi značilnostmi in elegantnimi linijami.

SKRITI KOTIČKI

Središče notranjosti modela I‑PACE je elegantno oblikovana sredinska konzola. Edinstveno oblikovanje vam pade v oči, takoj ko odprete vrata vozila I‑PACE.

SEDEŽI

ŠPORTNI SEDEŽI

ŠPORTNI SEDEŽI

Strokovno oblikovani športni sedeži vozila I‑PACE vas mehko objamejo in podpirajo pri vsakem zavoju, na voljo pa so v celi paleti materialov in v različnih barvah. Za dodatno udobje se ponašajo tudi z možnostjo ogrevanja in hlajenja.
SEDEŽI PERFORMANCE

SEDEŽI PERFORMANCE

Sedeži Performance, ki so na voljo kot dodatna oprema, so izdelani popolnoma v duhu športnih avtomobilov. Krasijo jih najbolj kakovostni materiali, pri dinamični vožnji pa zagotavljajo še dodatno bočno oporo.
AKUSTIČNO LAMINIRANO STEKLO

AKUSTIČNO LAMINIRANO STEKLO

Vozilo I‑PACE omogoča prefinjeno, mirno vožnjo. Da bi v kabini zagotovili čim manj hrupa, smo pri modelu I‑PACE sprednja vrata in vetrobransko steklo opremili z akustično laminiranim steklom, ki zmanjšuje hrup iz okolice.
OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

PRILAGAJANJE TEMPERATURE V KABINI 

PRILAGAJANJE TEMPERATURE V KABINI 

Notranjost vozila I-PACE lahko vnaprej ogrejete ali ohladite na daljavo z aplikacijo za pametne telefone Jaguar Remote in si tako že pred vstopom zagotovite želeno temperaturo. Če navedeno storite, medtem ko se vozilo I-PACE polni, boste idealno temperaturo dosegli, ne da bi trošili energijo baterije, in tako ne boste zmanjšali dosega vozila.
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

Ionizacijska tehnologija nanoe™ izboljšuje počutje voznika in potnikov. Ko v avtomobilu pritisnete tipko PURIFY, bo posebej zasnovan filter pritegnil in zajel drobne delce iz zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah. To stori z ionizacijo delcev v kabini, ki pritegne in nevtralizira morebitne onesnaževalce zraka.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

1 Možnost Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote morate prenesti iz trgovine App Store oziroma Google Play.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Trgovina App Store je blagovna znamke podjetja Apple Inc.
Trgovina Google Play je blagovna znamke podjetja Google LLC.
NanoeTM je blagovna znamke podjetja Panasonic Corporation.