TEHNOLOGIJA V VOZILU

TEHNOLOGIJA V VOZILU 

Brezhibno umeščene tehnologije omogočajo preprost nadzor vozila I-PACE in z njim povezanih naprav. 

Vozilo I-PACE omogoča enostavno povezovanje, tako v avtomobilu kot zunaj njega. Informacije so na voljo na različnih zaslonih in prek vašega pametnega telefona. Vse, kar potrebujete, je vedno blizu.

PIVI PRO

PIVI PRO

Sistem za informacije in zabavo PIVI PRO vam bo domač, kot vam je domač vaš pametni telefon. Ključne informacije, kot so navigacija, mediji in stiki, imate na dosegu prstov.  

SERIJSKA POVEZANOST

POPOLNOMA NOVA NAVIGACIJA 

POPOLNOMA NOVA NAVIGACIJA 

Zagotavlja posodobitve prometa v realnem času in dostop do polnilnih mest v živo. Informacije o parkiranju in parkirnih mestih so dostopne, četudi povezava ni na voljo. Vse je prikazano v izjemnih 2D- ali 3D-podrobnostih, glasovno vodenje pa se samodejno utiša na že znanih poteh. 
PAKET ONLINE

PAKET ONLINE

Vaše potovanje bo še bolj povezano. Paket Online2 omogoča, da imate vse, kar potrebujete za svojo pot: spletne medije, vremenske napovedi, podatke koledarja in zanimive kraje na dosegu roke. Sporočila lahko celo narekujete, zato ste popolnoma osredotočeni na vožnjo.
DOSTOPNA TOČKA WI-FI S PAKETOM PRENOSA PODATKOV<sup>3</sup>

DOSTOPNA TOČKA WI-FI S PAKETOM PRENOSA PODATKOV3

Vključuje prenos podatkov 4G, vgrajen v vozilo I-PACE, dostopna točka Wi-Fi, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča dostop do interneta v avtomobilu. Če je dostopna točka Wi-Fi omogočena s paketom prenosa podatkov, boste lahko ostali v stiku s prijatelji in družino ter se zabavali ob prenosu videoposnetkov. Tudi ko ste na poti, kamor ne zavije veliko ljudi. Dostopna točka Wi-Fi uporablja zunanjo anteno za kar najboljšo povezavo.
APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR REMOTE

APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR REMOTE

Ostanite povezani z vozilom I‑PACE. Aplikacija Remote4, ki je združljiva z večino pametnih telefonov Apple ali Android, omogoča, da ste na tekočem in da so vam vedno na voljo ključne informacije o vozilu, kot so razpoložljivi doseg, stanje in hitrost polnjenja ter stanje vtikača.
APPLE CARPLAY® IN ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAY® IN ANDROID AUTOTM

Preprosto komunicirajte s pametnim telefonom na zaslonu na dotik vozila I-PACE prek storitve Apple CarPlay® 5 in Android AutoTM 6.
VARNOSTNI SLEDILNIK

VARNOSTNI SLEDILNIK

Uporablja sledilno tehnologijo in vas opozori na poskus kraje vašega vozila, hkrati pa centru za sledenje ukradenim vozilom sporoči njegovo lokacijo. Varnostni sledilnik Pro7, ki je na voljo kot dodatna oprema, predstavlja nadgrajeno različico in pošlje opozorilo ustreznim organom, če je bil vaš avto ukraden z nepooblaščenimi ali ponarejenimi ključi. Vključuje naročnino na storitev v času trajanja jamstva za vozilo.
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

Za pomoč pri zmanjšanju odvračanja pozornosti vam prikaz na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot sta denimo hitrost in smer potovanja. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti.
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

Interaktivni voznikov zaslon z 12,3-palčnim zaslonom visoke ločljivosti prikazuje pomembne informacije o vožnji, vključno s celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tridimenzionalni tehniki, in to natanko takrat, ko jih najbolj potrebujete. Visoka ločljivost zagotavlja jasnost, prefinjeni mehanizem obdelave pa nemoteno premikanje in dodelane slike.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AVDIO 

MERIDIANTM AVDIO 

Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja MeridianTM. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (TrifieldTM) vam prek 16 zvočnikov in nizkotonskega zvočnika pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo. Zvočni sistem MeridianTM, ki je serijsko nameščen v model I-PACE HSE, zagotavlja najboljšo zvočno izkušnjo.
STORITEV JAGUAR IGUIDE

STORITEV JAGUAR IGUIDE

Aplikacija iGuide znamke Jaguar vam ob pomoči najnovejše tehnologije razloži vse funkcije, ki jih morate spoznati v svojem vozilu I‑PACE. Deluje tudi kot mobilni priročnik za lastnike vozil, zaradi katerega boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

1 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.

2 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil Jaguar.​

3 Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.jaguar.co.uk/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD-video bo znatno povečal porabo podatkov. 

4 Aplikacija Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote je treba prenesti iz trgovine App Store oziroma trgovine Google Play.

5 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

6 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.​

7 Storitvi Secure Tracker in Secure Tracker Pro zahtevata aktivacijo in se lahko izvajata le na območju z omrežjem. Vključuje naročnino na storitve za 12 mesecev, ki jo je mogoče podaljšati ali obnoviti po začetnem roku, ki vam ga bo svetoval prodajalec vozil Jaguar.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Upoštevajte, da se serijske značilnosti lahko spremenijo, če izberete alternativno opremo. Serijske značilnosti se lahko razlikujejo tudi glede na državo nakupa, različico motorja in menjalnik.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Določene lastnosti sistemov Pivi in InControl ter možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Jaguar. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Trgovina App Store je blagovna znamke podjetja Apple Inc.
Trgovina Google Play je blagovna znamke podjetja Google LLC.