ZUNANJE OBLIKOVANJE

ZUNANJE OBLIKOVANJE

Revolucionarna zasnova modela I‑PACE združuje dolgo tradicijo vozil Jaguar in inovativnost konceptnega modela vozila I‑PACE.

AERODINAMIKA

Izraziti loki nad blatniki prednjih koles, difuzor na zadku vozila in vsi drugi elementi aerodinamične zasnove modela I‑PACE zagotavljajo nemoteno rezanje zračne mase ter s tem večji doseg in boljšo stabilnost vozila.

ODPRTINA NA POKROVU MOTORJA

ODPRTINA NA POKROVU MOTORJA

Mogočna rešetka maske je nekoliko ukrivljena in usmerja zračni tok skozi odprtino na pokrovu motorja ter naprej prek strehe, ki s svojo elegantno linijo omogoča maksimalno učinkovitost izrabe zračnega toka in zmanjšuje upor.
TEKOČA BOČNA LINIJA

TEKOČA BOČNA LINIJA

Kabina vozila je nameščena zelo nizko, izraziti blatniki pa ustvarjajo občutek neprestanega gibanja in dopolnjujejo tekočo bočno linijo vozila.

SLOG

Tanka, futuristično oblikovana žarometa LED z značilnim oddajanjem svetlobe v obliki dveh črk J modelu I‑PACE zagotavljata prepoznavno prisotnost na cesti, streha v barvi karoserije ali v kontrastni črni barvi oziroma panoramska steklena streha pa le še dopolnjujejo izjemen videz vozila.

ŽAROMETA LED

ŽAROMETA LED

Za še boljšo osvetljenost in varno nočno vožnjo sta kot dodatna oprema na voljo prilagodljiva žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi. Sistem omogoča stalno uporabo dolgih luči, ki samodejno prilagodijo obliko svetlobnega snopa, da ne bi zmedle nasproti vozečih voznikov.
IZBIRA VRSTE STREHE

IZBIRA VRSTE STREHE

Vozilo I-PACE je na voljo s streho kovinskega odtenka v barvi karoserije ali s črno kontrastno streho kovinskega odtenka oziroma s panoramsko stekleno streho. Zatemnjeno steklo vpija infrardeče žarke ter zaustavi premočne žarke sončne svetlobe in ogrevanje vozila.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.