DOSEG IN POLNJENJE

DOSEG IN POLNJENJE

Z vozilom I‑PACE boste prišli dlje.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE, TRAJNOSTNA VOŽNJA

Združili smo strast do oblikovanja in električne tehnologije ter ustvarili avtomobil brez neželenih izpustov, ki pa je obdržal vse značilnosti pravega vozila Jaguar. Model I-PACE ima doseg 470 kilometrov po ciklu WLTP* zahvaljujoč kombinaciji visokokakovostne litij-ionske baterije z zmogljivostjo 90 kWh in količnika upora vozila I-PACE, ki znaša 0,29 Cd. 

IZRAČUN DOSEGA VOZILA I-PACE

S prilagoditvijo spodnjih nastavitev†† si oglejte, kako lahko vozilo Jaguar I-PACE z le enim polnjenjem brez težav prilagodite svojemu življenjskemu slogu.
km
DOSEG VOŽNJE Z ENKRATNIM POLNJENJEM
Prilagodite spodnjo nastavitev

PROFIL VOŽNJE:

Mestna vožnja: večinoma vozite po mestu in okolici s povprečno hitrostjo 27 km/h.

VOZNO OKOLJE:

VELIKOST KOLES

ZUNANJA TEMPERATURA 0

POVEČANJE DOSEGA

Izberite kategorijo in si oglejte, kaj poveča doseg vozila Jaguar I-PACE.

REGENERACIJA ZAVORNE SILE

Ko stopalo umaknete s pedala za plin, se v vozilu I-PACE vključi inteligentni sistem, ki omogoči regenerativno zaviranje, pri čemer udobno upočasnjuje vožnjo in kinetično energijo pretvarja v električno ter s tem povečuje doseg vozila.

POLNJENJE VOZILA JAGUAR I-PACE

POLNJENJE DOMA<sup>1</sup>

POLNJENJE DOMA1

Polnjenje električnega vozila doma je najprimernejši način za začetek dneva s polno baterijo.
POLNJENJE NA JAVNIH POLNILNICAH<sup>2</sup>

POLNJENJE NA JAVNIH POLNILNICAH2

Zaradi vse bolj razvite infrastrukture javnih polnilnic je polnjenje električnega vozila izven doma dostopnejše kot kdaj koli prej.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

1 Znamka Jaguar je določila prednostne dobavitelje opreme za vse trge, na katerih je na voljo vozilo I-PACE. Naši trgovci na drobno in želeni dobavitelji so vam na voljo, da vam svetujejo glede najboljših rešitev za polnjenje. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Jaguar.

2 Znamka Jaguar je za vse trge, kjer je vozilo I-PACE na voljo, želela ponudnike javnih polnilnic in izbirali boste lahko med različnimi tarifami, odvisno od tega, kako pogosto uporabljate polnilne točke. Hitri polnilnik DC zagotavlja velike količine energije v kratkem času. Stopnja polnjenja se lahko zmanjša, ko akumulator doseže polno zmogljivost, tako da se lahko uporabniki odločijo za hitro polnjenje do 80 % zmogljivosti ali za polnjenje do potrebnega cilja.

††Oglejte si številke WLTP.

Poraba goriva: ni podatka. Izpusti CO₂: 0 (g/km). Doseg električnega vozila: do 470 km. Navedene številke so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU z vozilom, ki ima popolnoma napolnjeno baterijo. Številke služijo samo za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni. Podatki o porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okolijski pogoji, obremenitev, namestitev koles, vgrajena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu veljajo za serijsko vozilo, ki vozi po običajno zahtevni poti."