NOVO PRIKLJUČNO HIBRIDNO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO JAGUAR F-PACE

NOVO PRIKLJUČNO HIBRIDNO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO JAGUAR F-PACE

Izjemna kombinacija prihranka goriva s priključnim hibridnim vozilom in zmogljivostjo modelov Jaguar.

DOSEG PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA ŠPORTNEGA TERENSKEGA VOZILA

Z novim priključnim hibridnim vozilom F-PACE boste porabili manj goriva in uživali v vožnji brez negativnih izpustov, ko boste vozili v električnem načinu.

SPECIFIKACIJE PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA F-PACE

ČAS POLNJENJA OD 0 DO 80 ODSTOTKOV

30 minut*


Polnjenje priključnega hibridnega vozila F-PACE je izjemno priročno, polnite pa ga lahko tudi na poti.

PORABA GORIVA

2,4 l/100 km


Izkoristite potovanja in porabite še manj goriva s priključnim hibridnim vozilom F-PACE.

IZPUSTI

54 g/km


Uživajte v zmanjšanih izpustih CO2 s priključnim hibridnim vozilom F-PACE.

DOSEG ELEKTRIČNEGA VOZILA

59 km†‡


Električni način vožnje je popoln za krajše vožnje.

NAGRAJENO OBLIKOVANJE IN HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Model F-PACE je eno redkih vozil, ki je osvojilo nagrado za najboljši svetovni avtomobil leta in svetovno nagrado za avtomobilsko oblikovanje leta. Novi priključni hibrid Jaguar F-PACE uteleša etos naprednega oblikovanja in sodobnega razkošja.​

ZAKAJ IZBRATI PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO F-PACE?

PREPROSTOST POLNJENJA

PREPROSTOST POLNJENJA

Ne glede na to, ali ste parkirali na cilju ali pa vozilo polnite po poti, vam različne možnosti omogočajo polnjenje kjer koli:
  • Z domačim polnilnikom
  • Z javnim in enosmernim hitrim polnjenjem*
ZMANJŠANA PORABA GORIVA

ZMANJŠANA PORABA GORIVA

Priključno hibridno vozilo Jaguar F-PACE poganja kombinacija baterije in bencinskega motorja, kar zagotavlja optimalno učinkovitost.
  • Električni pogon zmanjšuje skupno porabo goriva
ZMANJŠANE EMISIJE

ZMANJŠANE EMISIJE

Priključno hibridno vozilo F-PACE nima negativnih izpustov CO2, če ga vozite v električnem načinu, kar omogoča številne prednosti:
  • Zmanjšani izpusti CO2
  • Manj plačila davkov in trošarin

RAZISKUJTE DALJE

VOZITE NA ELEKTRIKO Z VOZILI JAGUAR

VOZITE NA ELEKTRIKO Z VOZILI JAGUAR

Enostavno in dostopno polnjenje, veliki prihranki stroškov in bolj trajnostna vožnja. Jaguarjev električni svet vas čaka.
IZBIRA JE VAŠA

IZBIRA JE VAŠA

Dinamičen, prefinjen, zmogljiv. Odkrijte priključno hibridno vozilo F-PACE.
IZBERITE MODEL

*Z uporabo 32-kilovatnega hitrega polnilnika.


Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


Uradni podatki o porabi goriva za vozila F-PACE (brez PHEV) v l/100 km: kombinirana poraba 5,2-8,9. NEDC2 CO2, izpusti 137-202 g/km. PHEV v l/100 km: kombinirana poraba 2,4. NEDC2 CO2, izpusti 54 g/km. Podatki o dosegu EV temeljijo na proizvodnji vozil po standardizirani poti. Doseženi doseg je odvisen od stanja vozila, baterije, dejanske poti in okolja ter načina vožnje. Predloženi podatki so izračunani na podlagi uradnih testov proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Podatki o izpustih CO2, porabi goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikuje glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev in dodatki.