NOTRANJOST

Vozilo XJ postavlja izjemne standarde tehnologije, razkošja in udobja, od 10-palčnega zaslona na dotik do ročno obdelanih furnirjev.† V celotni notranjosti vozila XJ boste odkrili izjemno kakovost izdelave, ki ga ločuje od ostalih.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Notranjost vozila Jaguar XJ je tako tehnološko napredna kakor tudi razkošna. Kakovost izdelave v celotni potniški kabini vozila Jaguar XJ in najnovejša odlično povezana tehnologija, ki vam omogoča informiranost in zabavo, ga od drugih ločujeta z veliko izbiro barv, materialov in oblog, tako da notranjost odseva jasnost in čistost zunanjosti.

SESTAVITE SI SVOJEGA
IZJEMNE LASTNOSTI
PROSTORNOST
Znotraj Jaguarja XJ prostornost poudarja panoramska streha in ročno izdelan furnirja, ki se vije ob straneh kabine. Občutek razkošja dopolnjujejo zanimivi športni elementi, pika na i pa je fosforno modra osvetlitev. Ko se vozite z vozilom XJ, to ni le potovanje, počutite se, kot da vas prenese na izbrani cilj.
DRUGA DIMENZIJA
Modeli vozil Jaguar XJ z daljšo medosno razdaljo razkošje prostora povzdignejo na novo raven, ne da bi s tem ogrozili lepoto elegantne zunanjosti modela XJ. Pred zadnjimi sedeži je več kot meter prostora za noge, kar je popolno okolje za delo, užitek in možnosti za zabavo, lahko pa se preprosto raztegnete in uživate.
UMETELNOST IZDELAVE
Na vzglavnikih modela XJ50 je vtisnjen Jaguarjev logotip. Na armaturni plošči in sprednjem sredinskem naslonu za roke se bohoti logotip modela XJ50, v kabini pa izstopa sijajni orehov furnir.
VSAKA PODROBNOST ŠTEJE
Prostorni zadnji del kabine vozila Jaguar XJ je oblikovan za razvajanje. Možno pa jo je še dodatno dopolniti s potovalnima 10,2-palčnima zaslonoma na dotik ločljivosti HD in ohišjem za multimedijsko napravo v sredinskem naslonu za roke ter upravljalniki za sprednje in zadnje sedeže, s tem pa pridobimo tudi uporaben prostor za shranjevanje. Zložljive poslovne mize, luči LED za branje, naslonjala za noge in samodejno pomične stranske zadnje žaluzije so na voljo za udobje, priročnost in zasebnost.
NOTRANJA OPREMA
BISTVENE PODROBNOSTI
Vzglavniki vozil Jaguar XJ Premium Luxury, Portfolio, XJ50 in Autobiography imajo vtisnjen logotip znamke Jaguar, model XJR575 pa ima na sprednjih in zadnjih sedežih uvezen značilen logotip modela 575.
RAZIŠČITE MODEL XJR575
PRAGOVI MODELA XJ50
Ekskluzivni osvetljeni pragovi z oznako XJ50 vas pritegnejo v kabino, ki je poosebljenje sloga in elegance.
RAZIŠČITE MODEL XJ50
DVOJNI ŠIVI
V celotnem vozilu Jaguar XJ smo uporabili dvojni šiv, ki poveča vzdržljivost in je nedvomen dokaz kakovosti izdelave vozil Jaguar. Na izbranih modelih si lahko izberete šive v kontrastnih barvah glede na barvo usnja sedežev in barvo notranjih oblog vrat ter si s tem vozilo Jaguar še bolj prilagodite.
GLOBINSKO BESEDILO
Kot edinstven dodatek lahko vtisnemo tudi besedilo, ki ga predhodno določite.
EXCEPTIONALLY LUXURIOUS
V DIAMANTNEM VZORCU PREŠITO USNJE
Pri modelih XJ Portfolio, Autobiography in XJ50 so v usnje oblazinjene površine prešite s prefinjenim diamantnim vzorcem, ki razkošju vozila doda piko na i.
TEHNOLOGIJA POD VAMI
Večfunkcionalni sedeži Jaguarja XJ vam omogočajo popoln nadzor nad vašim osebnim udobjem. Tako sprednji kot zadnji sedeži se ponašajo z električnim nastavljanjem in popoln položaj sedeža si prilagodite le z nekaj pritiski na gumb. Tudi po dolgih urah za volanom boste iz Jaguarja XJ izstopili sveži in čili.
OGLEJTE SI FILM
yt:ak9gglq5XL4
POGLED SKOZI OKNO
Pogled skozi okno Jaguarja XJ je izjemen: panoramska visokoodbojna steklena streha se pomakne popolnoma nazaj, tudi preko zadnjih sedežev. Filtrira UV žarke in notranjost preplavi z naravno svetlobo, kar vam daje občutek izjemne zračnosti, zavidljive prostornosti, zaradi učinkovitega niansiranja pa ohranja vašo zasebnost.
OGLEJTE SI FILM
yt:1rf5SYm8ihs
PRILAGOJENO RAZKOŠJE
Kabina Jaguarja XJ je tako sodobna kakor razkošna, ustvarjena, da vzbudi čute. Notranjost si lahko prilagodite z izbiro materialov in oblog, ki bodo zadovoljile vaše visoke standarde. Jaguarju XJ njegovo razkošno vzdušje omogoča velik izbor najmehkejšega usnja in prekrasnih furnirjev.

Vozilo Jaguar XJ je vrhunski salonski avtomobil, popolna kombinacija najnaprednejše tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja. Z našim konfiguratorjem si lahko ustvarite popolno vozilo XJ.

SESTAVITE SI SVOJEGA

*Značilnosti in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacijo vozila in na tržišče. Za dodatne informacije povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.