TEHNOLOGIJA V VOZILU

Zaradi naprednih sistemov za pomoč vozniku ste v Jaguarju XJ varni, povezani in se prijetno zabavate.

Vozilo XJ se ponaša z najnovejšim sistemom za informacije in zabavo Touch Pro znamke Jaguar, ki je del serijske opreme. Odziven, intuitiven in brezhibno integriran – znamka Jaguar nudi rešitve, ki na inovativen način izboljšajo vašo vozno izkušnjo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
POVEZAN AVTO

Vse različice modela XJ se ponašajo z najsodobnejšim sistemom za informacije in zabavo Touch Pro. Sistem se poveže z vašim pametnim telefonom in vam nudi velik nabor storitev, ki še izboljšajo vašo vozno izkušnjo, in povezani ste tudi, ko se vozite.

OGLEJTE SI FILM
CONNECTIVITY
STORITVE PRO
Storitve Pro zagotavljajo podatke o prometu v realnem času ter cene goriv in parkirnih storitev, storitev Live Routing pa poskrbi, da cilj dosežete pravočasno. Ogledujete si lahko celo zemljevide, satelitske posnetke in posnetke ulic. Sistem Wi-Fi v vozilu ustvarja stalno dostopno točko Wi-Fi, tako da lahko potniki z internetom brezžično povežejo celo vrsto naprav.
INCONTROL NAVIGACIJA
Navigacija InControl uporablja navigacijo, ki temelji na aplikacijah za operacijska sistema iOS in Android ali spletnem portalu ter se neopazno poveže z vašim telefonom in vas pripelje od vrat do vrat. Vse od pešačenja do vašega avta in vožnje z avtom do (če se tako odločite) nadaljnje uporabe javnih prevoznih sredstev. Vaš pametni telefon se popolnoma poveže z vašim potovanjem.
DOSTOPNA TOČKA WI-FI V VOZILU
Integrirani sistem Wi-Fi, ki je del sistema Touch Pro, omogoča prenos podatkov za številne storitve nove generacije. V vozilu ustvari stalno dostopno točko Wi-Fi, tako da lahko potniki z internetom in sistemom za informiranje in zabavo v vozilu brezžično povežejo celo vrsto naprav.
DALJINSKI UPRAVLJALNIK PREMIUM
Sistem Remote Premium omogoča dostop do vašega vozila Jaguar XJ prek pametnega telefona tudi takrat, ko niste ob njem. Na daljavo lahko nastavite klimatsko napravo ter vnaprej ogrejete ali ohladite avtomobil z zagonom motorja, preden vanj sploh sedete. Vozilo lahko tudi daljinsko odklenete ali zaklenete ter uporabite funkcijo zvočnih in vizualnih signalov, da določite njegovo lokacijo.
RAZIŠČITE REMOTE PREMIUM
IZJEMNE LASTNOSTI
ZASLON NA DOTIK INCONTROL
Nadzorno središče vozila XJ je njegov zaslon na dotik. Nov, izjemno intuitiven vmesnik na dotik je mogoče popolnoma prilagoditi, upravljati pa ga je mogoče s kretnjami kot na pametnem telefonu ali tablici. Za hitro in natančno uporabo le pritisnite ali potegnite s prsti po zaslonu.
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
Zaradi interaktivnega voznikovega zaslona vozila XJ v visoki ločljivosti se zdi, kot da podatki oživijo – 12,3-palčni zaslon HD TFT nadomešča običajno instrumentno ploščo. Zmogljiv večplastni virtualni zaslon je kombinacija uporabniku prijaznega grafičnega vmesnika z naprednimi funkcijami, s čimer vožnja postane še večji užitek. Izbirate lahko med štirimi prednastavljenimi temami ali prikazom navigacije na celotnem zaslonu s prikazom v tehniki 3D.
OGLEJTE SI FILM
yt:XPplMVoBfF4
ZABAVA ZA ZADNJE SEDEŽE
Sistem za zabavo za zadnje sedeže, ki je na voljo kot dodatna oprema, sestavljajo izjemno ostri 10,2-palčni HD zasloni, ki jih je moč nameščati posamezno. Zaradi razmerja slike 16:9 so zelo primerni za celozaslonski ogled filmov. Ker je sistem opremljen z brezžičnimi slušalkami in daljinskim upravljalnikom, vhodi USB in HDMI, ki podpirajo več tablic ali pametnih telefonov, se lahko vsi potniki v Jaguarju XJ brez truda povežejo.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AVDIO
XJ nudi pestro izbiro avdio sistemov, vsak od njih pa je izdelan, da v vaše življenje prinese več glasbe. Jaguarjev zvočni sistem ima 250 W in z osmimi zvočniki nudi odlično akustično izkušnjo. Ostali trije sistemi, ki smo jih za Jaguarja XJ oblikovali z britanskimi avdio strokovnjaki iz podjetja Meridian nudijo še več: Meridianov 380 W digitalni sistem prostorskega zvoka, Meridianov 825 W digitalni sistem prostorskega zvoka in Meridianov 1300 W Reference digitalni zvočni sistem. Vsi vsebujejo napredno tehnologijo programske opreme Digital Signal Processor (DSP), s pomočjo katere ustvarjajo izjemen stereo ali prostorski zvok v kabini in izboljšajo vsak element sistema, tu pa je še Meridian Cabin Correction, ki enkratno izboljša jasnost in izvirno reprodukcijo vaše glasbe.
RAZIŠČITE MERIDIAN
IZBOLJŠANA VARNOST
XJ je oblikovan za najvišjo stopnjo varnosti, ko miruje in ko se vozi. Serijsko sta vgrajena alarm in blokada motorja. S ključem lahko na daljavo zaklenete ali dvojno zaklenete svojega Jaguarja XJ ali pa ga odklenete s pomočjo gumba na kljuki. Vrata pa lahko programirate tudi tako, da se samodejno zaklenejo, ko se odmaknete od vozila.

Vozilo Jaguar XJ je vrhunski salonski avtomobil, popolna kombinacija najnaprednejše tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja. Z našim konfiguratorjem si lahko ustvarite popolno vozilo XJ.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri lokalnem prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi.

Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar