ZUNANJOST

Vozilo XJ omogoča res pravo razkošje. Na voljo vam je cela paleta barv in izbire koles, pri modelu XJ50 tudi ekskluzivna 5-kraka platišča iz lahke zlitine z razcepljenimi kraki Style 5045 z zaključno obdelavo Gloss Black Diamond Turned.

Avtoritativen, eleganten in močan XJ, oblikovan kot solza, zaradi česar omogoča izjemno aerodinamično učinkovitost, saj popolnoma zmanjša zračni upor, kar mu omogoča hitrejše pospeševanje, večjo učinkovitost porabe goriva in manjše izpuste CO2.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PODAJTE IZJAVO

Pogled na Jaguarja XJ v gibanju vas osupne. Tudi ko miruje, vas bo vznemiril njegov močan značaj, ki se odraža v nizki široki drži in dolgi napeti bočni liniji. S svojim zlitjem mojstrskih dinamičnih linij in oblikovalske elegance XJ povsem uteleša Jaguarjevo zavezanost presunljivosti, dinamiki in čistem oblikovanju.

IZJEMNE LASTNOSTI
INTELIGENCA V GIBANJU
V vozilu Jaguar XJ zaživita oblikovanje in tehnologija. Sprednji del avtomobila je krepek in samozavesten z mogočno pokončno sprednjo masko z mrežastimi vstavki. Masko s strani dopolnjujeta energetsko učinkovita popolna žarometa LED in edinstvene športno oblikovane dnevne luči vozil Jaguar v obliki črke J.
OGLEJTE SI FILM
yt:setf9Ri68G4
IZ VSEH STRANI GA NEMUDOMA SPOZNATE
Na zadku njegovo moč in agilnost poudarjajo izjemne zadnje LED luči v obliki črke J in eliptične izpušne cevi.
OBDELAVA ODBIJAČEV
Model XJ50 je resnično prepoznaven zaradi edinstvenih 20-palčnih 5-krakih platišč iz lahke zlitine z razcepljenimi kraki Style 5045 z zaključno obdelavo Gloss Black Turned in komaj opazno oznako v barvi Chrome na stranskih režah za zajem zraka in pokrovu motorja. Da bi se ta model vozil Jaguar še nekoliko bolj razlikoval od drugih, smo ga ekskluzivno opremili z edinstvenimi odbijači različice Autobiography z mrežico v barvi Black.
RAZIŠČITE MODEL XJ50
TEKOČA LINIJA STREHE
Zadnje steklo Jaguarja XJ se neopazno zliva z avtom in ustvarja tekočo strešno linijo, ki poudarja dolg, nizek in širok profil.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport ima dinamične oblikovne poteze, ki vključujejo masko v barvi Gloss Black in sprednji spodnji del odbijača, stranske pragove s črko R in zadnji spojler.

IZBERITE MODEL

Vozilo Jaguar XJ je vrhunski salonski avtomobil, popolna kombinacija najnaprednejše tehnologije, športne vozne dinamike in bogatega razkošja. Z našim konfiguratorjem si lahko ustvarite popolno vozilo XJ.

SESTAVITE SI SVOJEGA
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar