OPREMA VOZIL JAGUAR – DODATKI

Prilagodite si vozilo XJ svojim zahtevam. Izbirate lahko med široko paleto praktičnih in modnih dodatkov, ki so vam na voljo.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Prilagodite ga povsem sebi s tem, da mu dodate svoj slog, praktičnost in vsestranskost z uradno dodatno opremo, ki je na voljo pri vašem uradnem prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZIŠČITE DODATNO OPREMO
UDOBJE

Razkošni kabini vašega Jaguarja XJ dodajte osebno noto s široko paleto izjemno oblikovane dodatne opreme.

OPREMA UDOBJE

Dodatna oprema Click and Go je oblikovana za še večje udobje vas in vaših sopotnikov. Paleta vsebuje držalo za iPad znamke Jaguar, ki potnikom na zadnjih sedežih pri potovanjih omogoča prostoročno zabavo. Za bolj uradne priložnosti bi vam morda bolj prav prišli obešalniki Jaguar, ki poskrbijo, da bodo vaše srajce in suknjiči tudi med prevozom ostali brez najmanjših gub.

SESTAVITE SI SVOJEGA
STIL

Z dodatno opremo dodajte več individualnega sloga.

OPREMA STIL

Oprema vsebuje: Osvetljene ploščice za platišča, izjemne matice za kolesa in polirane izpušne cevi, ki vašemu Jaguarju XJ dodajo piko na i.

SESTAVITE SI SVOJEGA
UPORABNOST

Praktična dodatna oprema, ki vam pomaga, da še bolje izkoristite svojega Jaguarja XJ.

OPREMA UPORABNOST

Oprema vsebuje: Sistem za oprijem na snegu in verige za sneg, ki poskrbijo za čvrst oprijem v zasneženih, blatnih ali ledenih pogojih.

Izberite si model vozila XJ ter mu dodajte možnosti in dodatno opremo ter si sestavite lastno vozilo XJ z našim konfiguratorjem. Če si želite še bolj prilagoditi vozilo XJ, lahko prebrskate naš celotni spletni katalog.

SESTAVITE SI SVOJEGA
DODATNA OPREMA