NOTRANJOST

Notranjost vozila Jaguar XF je razkošna, prostorna in prilagojena vašim željam.

OGLEJTE SI FILM
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
SODOBNA IZDELAVA

V notranjosti vozila XF boste našli sodobne materiale, ki so oblikovani tako, da nudijo izjemno udobje in omogočajo zares dobro počutje.

SESTAVITE SI SVOJEGA
NA VOZNIKOVEM SEDEŽU

Ko odprete vrata vozila Jaguar XF, vas tipka Start že vabi v kabino. Podobno utripu srca ustvari čustveno vez med voznikom in vozilom. Njegovih 72 dvojnih utripov na minuto odgovarja utripanju srca jaguarja, ko počiva. Pritisnite tipko Start in XF se prebudi. Prezračevalne odprtine se odprejo s popolno koreografijo, sodobni vrtljivi izbirnik v barvi Satin Black1,se počasi dvigne in motor zabobni - vse to vas navdihne za vožnjo, ki je pred vami.

RAZLIČICE
NOVO VOZILO XF CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Posvečen vozniku. Ponaša se s popolno usnjeno notranjostjo in aluminijasto armaturno ploščo Dark Hex. Oblikovna estetika vozila vam nudi edinstveno Chequered Flag izkušnjo.

Oglejte si galerijo.
IZJEMNE LASTNOSTI
NAJKAKOVOSTNEJŠI MATERIALI
Da bi bila notranjost vozila XF razkošna tudi na dotik, smo zelo pozorno izbirali tako usnje kot furnirje. Ne glede na to, ali imate rajši ogljikova vlakna ali leseni furnir, ki dopolnjuje čudovito izbiro usnja, bo vaše vozilo XF vedno videti prefinjeno, v njem pa se boste ravno tako tudi počutili.
PODROBNOSTI OBLIKOVANJA
V vozilu XF se umetelnost izdelave prepleta s sodobnimi materiali, na voljo pa vam je cela paleta izbire notranjih elementov. Dvojno prešito mehko usnje ali vrhunsko zrnato usnje Windsor2 lahko dopolnite z elegantnimi furnirji in kakovostnimi tkaninami različnih barv.
OSEBNA PRILAGODITEV
Vozilo XF lahko popolnoma prilagodite svojemu slogu, kar vam omogoča velik nabor elegantnih sodobnih furnirjev, visokokakovostnih tkanin in usnje, pri vsem pa lahko izbirate med najrazličnejšimi barvami. Celo na osvetljene pragove vozila lahko vtisnemo besedilo po vaši izbiri.
SESTAVITE SI SVOJEGA
PROSTOR ZA SPROSTITEV
Kabina vozila Jaguar XF je razkošna, prostorna in prilagojena vašim željam. Prostorni zadnji sedeži in obilica prostora za noge še dodatno prispevata izjemnemu udobju za potnike. K vzdušju v vozilu XF prispeva tudi notranja razpoloženjska osvetlitev, bralne lučke LED pa omogočajo jasno osebno osvetlitev.
Z MISLIJO NA SVEŽ ZRAK
Če želite izboljšati kakovost zraka v vozilu XF Sportbrake, vam je kot dodatna oprema na voljo nov sistem za ionizacijo. Sistem omogoča, da tok zraka, preden zakroži po kabini vozila, steče skozi ionizator, ki ga filtrira in očisti. Tako se izničijo neprijetne vonjave ter zmanjšata število bakterij in onesnaženost, zrak v kabini pa je bolj prijeten in zdrav.
OGLEJTE SI FILM
NEŽEN ZAMAH
1,6 m2 velika nepremična panoramska streha3, ki je na voljo pri modelu XF Sportbrake, je največja steklena streha iz enega kosa v tem razredu vozil. V kabino uvaja še več zračnosti in naravne svetlobe. Kot dodatna oprema vam je na voljo tudi zastor za strešno okno, ki ga lahko zapirate in odpirate z nežnim zamahom roke, ne da bi morali pri tem umakniti pogled z vozišča.
OGLEJTE SI FILM

Model XF od konkurence ločijo nagrajena sodobna oblika, napredna vozna dinamika ter najsodobnejši sistem za informacije in zabavo. Z našim konfiguratorjem si sestavite svoje popolno vozilo Jaguar XF.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Samo pri samodejnih menjalnikih.
2 Razpoložljivost teh dodatkov, najsi gre za serijsko ali dodatno opremo, je odvisna od tržišča. O podrobnostih se posvetujte s prodajalcem vozil Jaguar.
3Serijsko vključuje električno zatemnitev stekel.