TEHNOLOGIJA V VOZILU

Zaradi intuitivnih tehnologij vozila XF je vsako potovanje bolj varno in bolj povezano ter vam omogoča popoln užitek.

INCONTROL<sup>1</sup>

Uživajte v najnovejšem sistemu za informacije in zabavo ter bodite povezani s svojim vozilom XF in svetom ob pomoči sistema naprednih tehnologij InControl znamke Jaguar. Inteligentne rešitve sistema InControl je mogoče povezati z vašimi osebnimi napravami, podatki in mediji. Tako boste še bolj uživali v lastništvu vozila XF in vožnji z njim.

SESTAVITE SI SVOJEGA
INOVACIJE VOZIL JAGUAR
V vsako vozilo Jaguar XF so nameščene inovativne in neopazno dodane tehnologije InControl - od celovite večpredstavitvene podpore do premišljeno vgrajenih zvočnih sistemom in inteligentnih pomoči za voznika.
TOUCH PRO
Vozilo XF se ponaša z napredno tehnologijo Touch Pro, ki jo dopolnjuje 10-palčni zaslon z izjemnim odzivnim časom. Sistem Touch Pro med drugim omogoča glasovni nadzor, ima vgrajen navigacijski sistem z zemljevidi v tehniki 2D ali 3D in možnost predvidljive navigacije.1.
RAZIŠČITE TOUCH PRO
PAKET SMARTPHONE
S paketom Smartphone je interakcija s številnimi aplikacijami prek zaslona na dotik v vozilu XF preprosta in intuitivna. Paket omogoča izjemno izkušnjo poslušanja glasbe prek aplikacije Spotify in uporabo aplikacije Tile®, ki vam pomaga najti izgubljene ali založene predmete.
DELJENI ZASLON
Deljeni zaslon2, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča sovozniku in vozniku, da v različnih medijih uživata na istem 10-palčnem zaslonu na dotik. Sovoznik lahko na primer gleda film (ali posluša glasbo z brezžičnimi slušalkami, ki omogočajo občutek prostorskega zvoka), voznik pa si na navigacijskem sistemu ogleduje začrtano pot.
CONNECTIVITY
PAKET CONNECT PRO
Paket Connect Pro1, ki je na voljo kot dodatna oprema, zagotavlja povezavo osmih naprav z dostopno točko Wi-Fi. V povezavi z vašim pametnim telefonom možnost Remote Premium, ki je del paketa Connect Pro, omogoča, da na daljavo preverjate stanje vozila XF in prek aplikacije InControl Remote prilagajate številne možnosti, kot je na primer klimatska naprava.
RAZIŠČITE PRO SERVICES
PROTECT
Aplikacija Protect1, ki je pri vozilih XF del serijske opreme, s klicem v sili SOS in izboljšano asistenco Jaguar zagotavlja, da ste popolnoma mirni. Na pametni telefon lahko naložite tudi aplikacijo Remote Essentials in z njo preverjate vse ključne informacije o vozilu XF, kjer koli se nahajate. Na daljavo lahko preverjate količino goriva, najdete vozilo v polni garažni hiši, shranite dosedanja potovanja in celo preverite, ali ste pustili odprto okno.
RAZIŠČITE PROTECT
VARNOSTNI SLEDILNIK
Varnostni sledilnik3 je del dodatne opreme vseh modelov XF, omogoča pa zaznavanje kraje ali nepooblaščenega premika vašega vozila. Sistem določi, kje se nahaja vozilo XF in vzpostavi stik z nadzornim centrom. Tudi če je vozilo odpeljejo skupaj s ključi, lahko z aplikacijo InControl Remote3 aktivirate alarm in o tem obvestite klicni center za sledenje vozilom.
RAZIŠČITE SECURE TRACKER
INFOTAINMENT
DOSTOPNA TOČKA WI-FI V VOZILU
Paket Connect Pro4, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča dostopno točko Wi-Fi, za katero vozilo XF uporablja svojo izjemno močno zunanjo anteno - na mrežo se lahko povežejo vsi potniki, saj je mogoče priključiti do osem naprav1.
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU<sup>5</sup>
Prikaz na vetrobranskem steklu, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam s svojo lasersko tehnologijo omogoča, da se osredotočate le na cesto. Najsodobnejši sistem vse pomembne vozne podatke prikazuje na vetrobranskem steklu. Podatki so vidni tudi, če vam sonce sveti neposredno v vetrobransko steklo, saj sistem z lasersko tehnologijo prikazuje podatke, kot so hitrost vožnje, navigacijski podatki ter opozorila prilagodljivega tempomata in sistema za prepoznavanje prometnih znakov, kjer je to mogoče.

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.
OGLEJTE SI FILM
yt:aJ6UnI6iwx4
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
Interaktivni voznikov zaslon4 z 12,3-palčnim zaslonom visoke ločljivosti prikazuje pomembne informacije o vožnji, vključno s celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tridimenzionalni tehniki, in to natanko takrat, ko jih najbolj potrebujete. Visoka ločljivost zagotavlja jasnost, prefinjeni mehanizem obdelave pa nemoteno premikanje in dodelane slike.
OGLEJTE SI FILM
yt:ollAo344rMQ
ZVOK
Zvočni sistem Jaguar (180 W) s svojimi 8 zvočniki zagotavlja odlično zvočno izkušnjo. Za še boljši zvok si lahko izberete zvočni sistem Meridian™ (380 W) z 10 zvočniki in dvokanalnim nizkotoncem ali sistem prostorskega zvoka Meridian (825 W) s 16 zvočniki in dvokanalnim nizkotoncem. Kjerkoli v vozilu XF bodo sedeli vaši potniki, bodo uživali v izjemnem zvočnem doživetju.
RAZIŠČITE MERIDIAN

Model XF od konkurence ločijo nagrajena sodobna oblika, napredna vozna dinamika ter najsodobnejši sistem za informacije in zabavo. Z našim konfiguratorjem si sestavite svoje popolno vozilo Jaguar XF.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Spletna funkcionalnost in povezljivost Wi-Fi sta odvisni od namestitve kartice mikro SIM s pogodbo za prenos podatkov. Paket Connect Pro vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar. Določene opisane lastnosti opreme InControl in njene lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.
2Zahteva namestitev sistema Navigation Pro, predvajalnika CD/DVD in zvočnega sistema MeridianTM. Zvočni sistem/MeridianTM, sistem prostorskega zvoka.
3Varnostni sledilnik je naročniška storitev, ki jo je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.
4Zahteva namestitev sistema Navigation Pro.
5Zahteva namestitev vetrobranskega stekla, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov.


Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Najnovejše in bolj podrobne informacije o možnostih na svojem tržišču izveste pri prodajalcu vozil Jaguar.
Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar