ZUNANJOST

Izjemna kakovost in umetelnost izdelave, združeni s sodobnim britanskim oblikovanjem - vozilo XF je avtomobil izjemne lepote in dinamičnega razkošja.

DINAMIČNA OBLIKA

Zasnova vozila XF je popolnoma športna. Premišljene linije poudarjajo njegov živahen karakter, pokončna rešetka maske in izboklina na pokrovu motorja pa sta sinonim za eleganco.

SESTAVITE SI SVOJEGA
LINIJA LEPOTE
Izjemno proporcionalen profil modela XF poudarja eleganten lok, ki vodi prek celotne dolžine karoserije in se zaključi z značilnima zaokroženima zadnjima lučema LED, ki sta podobni kot pri modelu F‑TYPE.
OGLEJTE SI FILM
yt:TkEq447LAdo
NAMENSKO PRAKTIČEN
Model XF Sportbrake je še bolj prostorna različica serije XF Saloon. Zaradi posebne zasnove je vozilo s strani videti kot izjemno dinamičen coupé. Aerodinamične stranice, stabilna šasija, brezhibno prilagojen spojler in zadnje luči LED zagotavljajo, da je videz modela Sportbrake prav tako namenski, kolikor je tudi praktičen.
OGLEJTE SI FILM
yt:DJV2NU8lpv8
NAPREDNA AERODINAMIKA
Zanosna zunanja oblika vozila Jaguar XF je popolnoma aerodinamična. Njegova napredna oblika izboljša upravljanje, dinamiko in prefinjenost vozila. Celo položaj žarometov in stranskih rež za zajem zraka smo premišljeno prilagodili in obsežno testirali ter s tem zmanjšali upor vozila in povečali pritisno silo.
SPREDNJI DEL
BOK
ZADEK
RAZLIČICE
NOVO VOZILO XF CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Za tiste, ki radi tekmujejo. Model Chequered Flag ima edinstvene oznake Chequered Flag, na voljo pa je v barvah Yulong White, Santorini Black ali Eiger Grey.

OGLEJTE SI GALERIJO
IZJEMNE LASTNOSTI
ZNAČILNE DNEVNE LUČI LED S SNOPI V OBLIKI ČRKE J
Prilagodljiva žarometa LED* z dnevnimi lučmi LED in značilnim svetlobnim snopom v obliki črke J vozilu XF omogočata značilno prepoznavnost.
PANORAMSKA STREHA
1,6 m2 velika nepremična panoramska streha2 modela XF Sportbrake je izdelana iz enega kosa stekla in je največja v tem razredu vozil, omogoča pa vam neoviran pogled na nebo nad vami.
OSUPLJIVA OSVETLITEV
Zadnji luči LED modela XF Sportbrake sta, kakor pri modelu F‑TYPE, v sredini elegantno zaobljeni. Zato sta takoj prepoznavni podnevi in ponoči.
ZADNJE LUČI LED, KI SE ZGLEDUJEJO PO MODELU F‑TYPE
Ena od številnih posebnih podrobnosti modela XF Saloon je tudi edinstven grafični prikaz na zadnjih lučeh LED, ki smo jih povzeli po modelu F‑TYPE.
STRANSKI REŽI ZA ZAJEM ZRAKA V BARVI CHROME
Mrežasti stranski reži za zajem zraka z obrobo v barvi Chrome in vtisnjenim logotipom znamke Jaguar še poudarjata dinamično zasnovo in latentno moč modela XF.

Model XF od konkurence ločijo nagrajena sodobna oblika, napredna vozna dinamika ter najsodobnejši sistem za informacije in zabavo. Z našim konfiguratorjem si sestavite svoje popolno vozilo Jaguar XF.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1The availability of these features, and whether standard or optional, is market dependent. Please consult your local Jaguar Retailer for details.
2Includes Electric Sunblind as standard.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar