TEHNOLOGIJA V VOZILU JAGUAR XE

Model XE je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki še poveča varnost in povezljivost vozila.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih med seboj hkrati primerjajte.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
SISTEM TOUCH PRO DUO

Sistem Touch Pro Duo, ki združuje 10-palčni zaslon na dotik z dodatnim 5,5-palčnim spodnjim zaslonom na dotik, omogoča, da počnete vse, kar ustreza vašim potrebam v vozilu. Uporabljajte navigacijo, ne da bi pri tem onemogočali potnike, ki lahko gledajo medije na dodatnem spodnjem zaslonu 1.

SESTAVITE SI SVOJEGA
INCONTROL
PAKET ONLINE
Bodite vedno povezani. Paket Online2 vsebuje dostopno točko Wi-Fi 4G, s katero lahko povežete do osem naprav. Paket vsebuje tudi pametne nastavitve, s katerimi bo vozna izkušnja prilagojena vašim željam.
OGLEJTE SI FILM
yt:i4CqncNGdwU
POVEZANA NAVIGACIJA PRO
Prejmite posodobitve prometa v živo in obveščajte prijatelje o času prihoda. Povezana navigacija Pro 2 vključuje usmerjanje od vrat do vrat iz pametnega telefona, satelitski pogled in razpoložljivost parkirnih mest.
PAKET SMARTPHONE
S pametnim telefonom je interakcija s številnimi aplikacijami prek zaslona XE na dotik preprosta in intuitivna. Aplikacije vključujejo tako AutoTM za Android, kot tudi Apple CarPlay®.

Apple CarPlay is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Android is a trademark of Google LLC.
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl vam omogočajo, da na zaslonu na dotik uporabljate številne aplikacije za mobilni telefon, ki so izdelane za vaše vozilo. Aplikacije vam omogočajo načrtovanje potovanja, organizacijo sestankov in odkrivanje sveta okoli vas, obseg njihovih zmožnosti pa se neprestano povečuje.
APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR REMOTE
Aplikacija za daljinski nadzor vam sporoča informacije o vozilu in vam omogoča daljinsko upravljanje. Aplikacija za daljinski nadzor Jaguar InControl vam omogoča, da na daljavo preverite količino goriva v rezervoarju, in celo to, da vozilo najdete na polnem parkirišču.
VARNOSTNI SLEDILNIK
Če vam vlomijo v avto ali ga skušajo nezakonito premakniti, varnostni sledilnik3, ki je na voljo kot dodatna oprema, na to takoj opozori vas in nadzorno središče ter vam tako pomaga pri čim prejšnjem določanju lokacije vozila. Tudi če vam vozilo ukradejo skupaj s ključi, lahko o tem obvestite nadzorno središče z aplikacijo varnostni sledilnik za pametni telefon.
RAZIŠČITE INCONTROL
PRIROČNE FUNKCIJE
BREZŽIČNO NAPAJANJE NAPRAV

V vozilu XE boste vedno povezani na internet. Brezžično polnjenje naprav, ki je na voljo kot dodatna oprema, neopazno napolni vaš telefon, in tako še poveča priročnost vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
yt:JJia-FVpERM
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Najsodobnejša tehnologija omogoča neoviran pogled skozi zadnji del vozila Jaguar XE*. Kamera, ki se nahaja v podstavku antene, v živo prikazuje dogajanje za vozilom v vzvratnem ogledalu, kar zagotavlja stalno vidljivost ne glede na to, kaj je za vami.

* Dodatna oprema. Vozniki, ki nosijo varifokalne ali bifokalne leče, imajo lahko težave s prilagajanjem digitalnemu načinu ogledala. Običajni način pa lahko uporabljate kadarkoli.

INFORMACIJE IN ZABAVA (INFONTAINMENT)
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Prikaz na vetrobranskem steklu (HUD), ki je na voljo kot dodatna oprema, na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji.
OGLEJTE SI FILM
yt:pDI6RsIJ2is
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
Da bi zagotovili, da se zabavate, ste obveščeni in povezani, smo v vozilo XE namestili 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon2 visoke ločljivosti. Na voljo je kot dodatna oprema, sprejema in prikazuje številne informacije ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, navigacije, telefona in predvajanih medijev.
ZVOK MERIDIAN<sup>TM</sup>
Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja Meridian™. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (Trifield™) vam prek 15 zvočnikov pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo. Zvočni Meridian™ Sound4 zagotavlja najboljšo zvočno izkušnjo.
RAZIŠČITE MERIDIAN
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih med seboj hkrati primerjajte.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.

1Dodatna oprema različic S in SE.
2Dodatna oprema različice S.
3Za funkcijo varnostni sledilnik boste, po uvodnem obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec, potrebovali naročnino.
4Serijska oprema različice HSE.