PRAKTIČNOST

Zasnova vozila I-PACE omogoča številne možnosti. Brezhibno umeščene tehnologije, brezžično polnjenje in ojačevalec telefonskega signala omogočajo preprost nadzor vozila I-PACE in z njim povezanih naprav.

Zunanjost vozila I‑PACE je videti zelo kompaktna, notranjost pa razkriva popolnoma druge dimenzije. Arhitektura električnega vozila omogoča popolnoma nov način dojemanja prostora za vas in vaše sopotnike.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PROSTORNA ZASNOVA

Arhitektura modela I‑PACE omogoča premik sprednjih sedežev nekoliko naprej, kjer se običajno nahaja motor vozila, kar izboljša vozni položaj. To zagotavlja tudi večjo razdaljo med sprednjimi in zadnjimi sedeži, kar pomeni več prostora za noge in udobja za potnike v drugi vrsti.

IZJEMNE LASTNOSTI
PRTLJAŽNIK
Za zadnjimi sedeži je prtljažnik s prostornino 656 litrov in dolžino 967 mm. Prtljažni prostor modela I‑PACE dopolnjuje še prostor za shranjevanje pod pokrovom motorja, ki nudi 27 litrov dodatnega prostora.
OGLEJTE SI FILM
yt:mN5krYhKgKg
SHRANJEVANJE V NOTRANJOSTI VOZILA
Ker vozilo nima prenosnika moči, se pod sredinsko konzolo skriva kar 10,5-litrski predal. Tudi pod celotno dolžino zadnjih sedežev je priročen prostor za shranjevanje. Zaradi dejstva, da elektromotorji ne potrebujejo običajnega menjalnika, smo karseda izkoristili prostor pri sredinski konzoli ter oblikovali popoln kotiček za shranjevanje telefona in ključev.
AKTIVNI KLJUČ
Uživajte v najljubših dejavnostih na prostem, avtomobilski ključ pa varno shranite v vozilu. Aktivni ključ, ki je na voljo kot dodatna oprema, je robustna in popolnoma vodoodporna zapestnica, ki vam omogoča, da z njo opravljate najrazličnejše dejavnosti, pri katerih bi vas prenašanje običajnega ključa motilo.
OGLEJTE SI FILM
yt:ervtUTgUSII

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA
SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar