TEHNOLOGIJA V VOZILU

Brezhibno umeščene tehnologije omogočajo preprost nadzor vozila I‑PACE in z njim povezanih naprav.

Vozilo I‑PACE vam nudi nadvse preprost nadzor, tako v vozilu kot zunaj njega. Vse je na dosegu roke, najsi gre za dva zaslona na dotik, interaktivni voznikov zaslon, prikaz na vetrobranskem steklu ali prilagajanje funkcij prek pametnega telefona.

SESTAVITE SI SVOJEGA
TOUCH PRO DUO

Sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo sestavljata 10-palčni zaslon na dotik na armaturni plošči in nekoliko nižji 5-palčni zaslon na dotik z večfunkcijsko dinamično tipkovnico.

OGLEJTE SI FILM
yt:v1v9Ss8JQo4

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SERIJSKA POVEZANOST
NAVIGACIJA PRO
Navigacija Pro omogoča prikaz zemljevidov v dvodimenzionalni in tridimenzionalni tehniki. Shranite svoje priljubljene kraje in z večtočkovnimi gestami popolnoma preprosto raziskujte zemljevide. Navigacija Pro v vozilu I‑PACE podrobno navaja tudi doseg vozila in pri tem upošteva različne dejavnike, kot so topologija cestišča in omejitve hitrosti.
OGLEJTE SI FILM
yt:M1YaPrydegU
PAKET SMARTPHONE
S paketom Smartphone je interakcija s številnimi aplikacijami prek zaslona na dotik v vozilu I‑PACE preprosta in intuitivna.
CONNECT PRO
Z možnostjo Connect Pro ste v vozilu I‑PACE vedno o vsem obveščeni in na tekočem. Izvedite, kaj se dogaja na poti, kje so bližnja parkirišča in kraji, ki vas zanimajo; če namestite kartico SIM, pa lahko v vozilu ustvarite brezžično dostopno točko 4G ter si zagotovite stalno povezanost.
OGLEJTE SI FILM
yt:u6g4p3NoKfI
APLIKACIJA ZA DALJINSKI NADZOR REMOTE
Ostanite povezani z vozilom I‑PACE. Aplikacija Remote, ki je združljiva z večino pametnih telefonov Apple ali Android, omogoča, da ste na tekočem in da so vam vedno na voljo ključne informacije o vozilu, kot so razpoložljivi doseg, stanje in hitrost polnjenja ter stanje vtikača.
VARNOSTNI SLEDILNIK
Če vam vlomijo v avto ali ga skušajo nezakonito premakniti, varnostni sledilnik, ki je na voljo kot dodatna oprema, na to takoj opozori vas in nadzorno središče ter vam tako pomaga pri čim prejšnjem določanju lokacije vozila. Tudi če vam vozilo ukradejo skupaj s ključi, lahko o tem obvestite nadzorno središče z aplikacijo varnostni sledilnik za pametni telefon.
ONLINE MEDIA
Listen to your favourite music, radio and podcasts on the move. All without your smartphone. Link your Deezer and TuneIn accounts to the InControl Portal, and your media can be accessed directly from your vehicle Touchscreen.
PAMETNE NASTAVITVE

S samodejnim prepoznavanjem posameznega voznika prek ključa in telefona lahko pametne nastavitve nastavijo želene položaje sedeža in ogledal ter ob začetku potovanja predvajajo priljubljene medije. Pametne nastavitve imajo zmožnost učenja ter lahko nastavitve avtomatizirajo glede na vaše navade in rutino.

OGLEJTE SI FILM
yt:URgXPjG9Jtk

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Za pomoč pri zmanjšanju odvračanja pozornosti vam prikaz na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije, kot sta denimo hitrost in smer potovanja. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti.
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
Interaktivni voznikov zaslon z 12,3-palčnim zaslonom visoke ločljivosti prikazuje pomembne informacije o vožnji, vključno s celozaslonsko navigacijo z zemljevidi v tridimenzionalni tehniki, in to natanko takrat, ko jih najbolj potrebujete. Visoka ločljivost zagotavlja jasnost, prefinjeni mehanizem obdelave pa nemoteno premikanje in dodelane slike.
ZVOK MERIDIAN<sup>TM</sup>
Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja Meridian™. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (Trifield™) vam prek 15 zvočnikov pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo. Zvočni sistem Meridian™, ki je serijsko nameščen v modela I‑PACE HSE in First Edition (Prva izdaja), zagotavlja najboljšo zvočno izkušnjo.
STORITEV JAGUAR IGUIDE
Aplikacija iGuide znamke Jaguar vam ob pomoči najnovejše tehnologije razloži vse funkcije, ki jih morate spoznati v svojem vozilu I‑PACE. Deluje tudi kot mobilni priročnik za lastnike vozil, zaradi katerega boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke.
PREVZEMITE APLIKACIJO

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Določene opisane lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri lokalnem prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi.

Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar