ZUNANJE OBLIKOVANJE

Revolucionarna zasnova modela I‑PACE združuje dolgo tradicijo vozil Jaguar in inovativnost konceptnega modela vozila I‑PACE.

OGLEJTE SI FILM
AERODINAMIKA

Izraziti loki nad blatniki prednjih koles, difuzor na zadku vozila in vsi drugi elementi aerodinamične zasnove modela I‑PACE zagotavljajo nemoteno rezanje zračne mase ter s tem večji doseg in boljšo stabilnost vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ODPRTINA NA POKROVU MOTORJA

Mogočna rešetka maske je nekoliko ukrivljena in usmerja zračni tok skozi odprtino na pokrovu motorja ter naprej prek strehe, ki s svojo elegantno linijo omogoča maksimalno učinkovitost izrabe zračnega toka in zmanjšuje upor.

DIFUZOR NA ZADKU

Odrezani zadnji vogali usmerjajo zrak stran od vozila, s čimer so zmanjšane razlike v tlaku, ki povzročajo večji upor.

VRATNE KLJUKE

Pomične vratne kljuke na obeh straneh avtomobila zagotavljajo, da zračni tok nemoteno prehaja po celotni zunanjosti vozila.

TEKOČA BOČNA LINIJA

Kabina vozila je nameščena zelo nizko, izraziti blatniki pa ustvarjajo občutek neprestanega gibanja in dopolnjujejo tekočo bočno linijo vozila.

SLOG

Tanka, futuristično oblikovana žarometa LED z značilnim oddajanjem svetlobe v obliki dveh črk J modelu I‑PACE zagotavljata prepoznavno prisotnost na cesti, streha v barvi karoserije ali v kontrastni črni barvi oziroma panoramska steklena streha pa le še dopolnjujejo izjemen videz vozila.

ŽAROMETA LED

Za še boljšo osvetljenost in varno nočno vožnjo sta kot dodatna oprema na voljo prilagodljiva žarometa Matrix LED. Sistem omogoča stalno uporabo dolgih luči, ki samodejno prilagodijo obliko osvetlitvenega snopa, da ne bi zmedle nasproti vozečih voznikov.

ZADNJE LUČI LED

Tudi zadnje luči odrezane oblike se pri modelu I‑PACE ponašajo s tehnologijo LED. Če si izberete prilagodljiva žarometa Matrix LED, ki sta na voljo kot dodatna oprema, h kompletu spadata tudi animirana smerna kazalca na zadku vozila.

IZBIRA VRSTE STREHE

Model I‑PACE je na voljo s streho v barvi karoserije ali s črno kontrastno streho; če pa v notranjosti vozila želite naravno osvetlitev, si lahko izberete tudi panoramsko stekleno streho.

PLATIŠČA JAGUAR

Izbirate lahko med 18-, 20- in 22-palčnimi platišči, vsa pa popolno dopolnjujejo revolucionaren videz modela I‑PACE.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar