MOŽNOSTI IN OPREMA JAGUAR

Z izjemno zbirko dodatkov in opreme Jaguar lahko sestavite najboljše vozilo I‑PACE na svetu. Popolnoma svoje.

OGLEJTE SI FILM
SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Vozilo I-PACE si prilagodite svojemu okusu, življenjskemu slogu in svojim interesom. Najbolj priljubljene možnosti in dodatki so razvrščeni v štiri priročne pakete: paket zunanje opreme Carbon Fibre (ogljikova vlakna), paket črna zunanjost, paket svetla zunanjost in paket za hladna podnebja.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZIŠČITE DODATKE
MOŽNOSTI ZUNANJIH PAKETOV

Z možnostmi izbire zunanjih paketov bo vozilo I‑PACE popolnoma prilagojeno vašim željam.

PAKET ZUNANJE OPREME CARBON FIBRE 
PAKET BLACK EXTERIOR 
PAKET BRIGHT EXTERIOR 
PAKET ZUNANJE OPREME CARBON FIBRE 

Poudarite izjemne zmogljivosti vozila I-PACE z dodatki v barvi Carbon Fibre. Paket vsebuje obrobo oken v barvi Gloss Black, zaključno obdelavo obrobe maske v barvi Carbon Fibre, pokrove vzvratnih ogledal v barvi Carbon Fibre ter elemente na bokih vozila in odbijačih v barvi Carbon Fibre.

PAKET BLACK EXTERIOR 

Z dodatki v barvi Gloss Black vozilo I-PACE okrasite s subtilnimi elementi, ki bodo vzbujali pozornost. Paket vsebuje obrobe stekel v barvi Gloss Black ter masko in obrobo maske v barvi Gloss Black, črne oznake pa le dopolnijo izjemen videz vozila. 

PAKET BRIGHT EXTERIOR 

Odličen primer razkošnega značaja vozila I-PACE. Ta paket vključuje zaključne obdelave maske, pokrove zunanjih ogledal, obrobe oken in izpušno cev v barvi Chrome.

PAKET ZA MRZLA PODNEBJA COLD CLIMATE

Paket vsebuje ogrevani šobi za čiščenje luči, ogrevano vetrobransko steklo in ogrevan volanski obroč.

IZBERITE DODATKE JAGUAR 

Poiščite opremo za vozilo I‑PACE, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

OBROBA MASKE V BARVI CARBON FIBRE
Izjemna visokokakovostna obroba maske v barvi Carbon Fibre z videzom tkanja keper in zaključno obdelavo High Gloss predstavlja najvišjo stopnjo zunanje dodelanosti, ki še bolj poudari dinamične zmožnosti in zmogljivi slog vozila Jaguar I‑PACE.
POKROVA VZVRATNIH OGLEDAL V BARVI CARBON FIBRE
Videz tkanja keper in lakirana zaključna obdelava v barvi High Gloss ter visokokakovostna pokrova vzvratnih ogledal v barvi Carbon Fibre, ki odgovarjata zmogljivostim vozila, dodatna prednost pa je tudi lahkost ogljikovih vlaken.
ZAVESICE ZA BLATNIKE 
S subtilnimi oznakami znamke Jaguar sprednje in zadnje zavesice za blatnike dopolnjujejo elegantne linije vozila, hkrati pa zagotavljajo zaščito pred umazanijo in kamnitimi delci. 
ŠPORTNE STOPALKE 
Izdelani so iz nerjavnega jekla in gume ter zagotavljajo sodoben, športen videz, namesti pa se jih prek obstoječih stopalk.
SENČNIK ZA PANORAMSKO STREHO
Dvodelni senčnik za panoramsko streho iz mrežaste tkanine in žičnega okvirja enostavno namestite in odstranite s preprosto funkcijo pripenjanja. Ponuja zaščito pred vročino in ultravijoličnimi žarki, zaradi česar je v kabini bolj prijetno. Ko ga ne uporabljate, ga preprosto shranite v prtljažniku. 
LUKSUZNI PREPROGI
Luksuzni prilagojeni preprogi za sprednja sedeža z reliefnim logotipom Jaguar in obšitimi robovi Nubuck. Luksuzni preprogi zagotavljata eleganten zaključek notranje opreme vozila.
DOSEG CLICK AND GO
Pripni in odpelji (Click and Go) je kompaktni sistem za shranjevanje, ki se ga namesti na zadnji del naslonov za glavo sprednjih sedežev. Vsebuje obešalnik za obleke, zaradi katerega bodo vaše obleke brez nepotrebnih gub. Za omogočanje zabave za zadnje sedeže lahko pod različnimi koti preprosto namestite odstranljivo držalo za tablične računalnike. Pripni in obesi je univerzalna kljuka, na katero lahko obešate stvari, kot so nakupovalne vrečke.
OGLEJTE SI FILM
yt:-pU4Gc6QHZw
LUGGAGE COMPARTMENT COLLAPSIBLE ORGANISER
Zložljivi sistem za urejanje prtljažnika je opremljen s trpežnima paščkoma in zagotavlja, da bodo stvari v prtljažnem prostoru vedno urejene.
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
Naj vaš ljubljenček uživa v udobju, sreči in varnosti. Pregrada v polni višini zagotavlja, da imajo potniki dovolj prostora, za podlago pa si lahko izberete nepremočljivi podstavek ali trajni gumijasti pod, ki ščiti prtljažni prostor vozila.
PREČNA STREŠNA DROGOVA
Prečna strešna drogova omogočata uporabo širokega spektra strešnih dodatkov. Strešna drogova vozila I‑PACE se ponašata z novim edinstvenim mehanizmom za hitro sproščanje, ki omogoča preprosto namestitev in odstranitev prečnih drogov brez uporabe orodja.
NOSILEC OPREME ZA VODNE ŠPORTE 
Vsestranski sistem za prevoz raznovrstne športne opreme, tudi za surf in kajak.
NOSILEC ZA KOLESA
Nosilec za kolesa, ki ga je mogoče preprosto namestiti na zadek avtomobila. Na en nosilec je mogoče pričvrstiti eno kolo. Skupaj je mogoče namestiti največ tri nosilce za kolesa.
OGLEJTE SI FILM
yt:PdSCvWOxq6Y
SNEMLJIVA VLEČNA KLJUKA 
Sistem za vleko se ponaša s snemljivo vlečno kljuko in prilagojenim spodnjim delom zadnjega odbijača, ki omogoča dostop do opreme za vleko. Kadar kljuke ne uporabljate, pokrov zagotavlja čisto in privlačno končno obdelavo, ki skriva vlečno napravo. Vlečna zmogljivost do 750 kg, nosnost 45 kg. 
BLOKADA KOLESNIH MATIC - V BARVI CHROME
Kolesa lahko zaščitite s po meri zasnovanimi blokadami kolesnih matic, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti.
TEKSTILNE PREVLEKE ZA PNEVMATIKE V PRIMERU SNEGA 
Lahke tekstilne prevleke, ki omogočajo boljši oprijem na snegu in ledu, je zelo lahko namestiti in ne zavzemajo veliko prostora. Priporočamo namestitev na sprednji kolesi. 
STILIZIRANI POKROVČKI ZA KOLESNE MATICE - UNION JACK (BRITANSKA ZASTAVA)
Dodaten okras za platišča z velikim naborom po meri izdelanih pokrovčkov za kolesne matice.
TEKSTILNE PREVLEKE ZA PNEVMATIKE V PRIMERU SNEGA
Lahke tekstilne prevleke, ki omogočajo boljši oprijem na snegu in ledu, je zelo lahko namestiti in ne zavzemajo veliko prostora. Priporočamo namestitev na vsa štiri kolesa.
STILIZIRANI POKROVČKI ZA KOLESNE MATICE – UNION JACK (BRITANSKA ZASTAVA) 
Dodaten okras za platišča so po meri izdelani pokrovčki za kolesne matice.
STILIZIRANI POKROVČKI ZA KOLESNE MATICE 
Dodaten okras za platišča so po meri izdelani pokrovčki za kolesne matice. 

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA
IZBERITE DODATKE