MOŽNOSTI IN OPREMA JAGUAR

Z izjemno zbirko dodatkov in opreme Jaguar lahko sestavite najboljše vozilo I‑PACE na svetu. Popolnoma svoje.

OGLEJTE SI FILM

Dodatki in možnosti Jaguar vam omogočajo prilagoditev vozila I‑PACE po vašem okusu, glede na vaš življenjski slog in interese. Najbolj priljubljeni so zbrani v tri priročne pakete: paket zunanjih dodatkov Carbon Fibre, paket Black Exterior in paket za hladna podnebja Cold Climate. Prebrskajte katalog vseh dodatkov in sestavite svoje vozilo I‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZIŠČITE DODATKE
MOŽNOSTI ZUNANJIH PAKETOV

Z možnostmi izbire zunanjih paketov bo vozilo I‑PACE popolnoma prilagojeno vašim željam.

PAKET ZUNANJE OPREME CARBON FIBRE

Poudarite izjemne zmogljivosti vozila I‑PACE z dodatki v barvi Carbon Fibre. Paket vsebuje obrobo maske v barvi Carbon Fibre, pokrove vzvratnih ogledal v barvi Carbon Fibre ter elemente na bokih vozila in odbijačih v barvi Carbon Fibre.

PAKET BLACK EXTERIOR (ČRNA ZUNANJOST)

Z dodatki v barvi Gloss Black vozilo I‑PACE okrasite s subtilnimi elementi, ki bodo vzbujali pozornost. Paket vsebuje obrobe stekel v barvi Gloss Black ter masko in obrobo maske v barvi Gloss Black.

PAKET ZA MRZLA PODNEBJA COLD CLIMATE

Paket vsebuje ogrevani šobi za čiščenje luči, ogrevano vetrobransko steklo in ogrevan volanski obroč.

IZBERITE OPREMO JAGUAR

Poiščite opremo za vozilo I‑PACE, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

OSVETLJENA OZNAKA JAGUAR NA MASKI VOZILA
Osvetljena oznaka na maski vozila, ki je na voljo kot dodatna oprema, še poudari izjemno oblikovano zunanjost. Oznaka zasveti, ko odklenete vozilo I‑PACE, odprete vrata in ko se prižgejo luči v kabini. Oznaka preneha svetiti, ko vozilo zaženete.
OGLEJTE SI FILM
yt:I9eMF8H8v7w
OBROBA MASKE V BARVI CARBON FIBRE
Izjemna visokokakovostna obroba maske v barvi Carbon Fibre z videzom tkanja keper in zaključno obdelavo High Gloss predstavlja najvišjo stopnjo zunanje dodelanosti, ki še bolj poudari dinamične zmožnosti in zmogljivi slog vozila Jaguar I‑PACE.
POKROVA VZVRATNIH OGLEDAL V BARVI CARBON FIBRE
Videz tkanja keper in lakirana zaključna obdelava v barvi High Gloss ter visokokakovostna pokrova vzvratnih ogledal v barvi Carbon Fibre, ki odgovarjata zmogljivostim vozila, dodatna prednost pa je tudi lahkost ogljikovih vlaken.
ŠPORTNI PEDALI
Izdelani so iz nerjavnega jekla in gume ter zagotavljajo sodoben, športen videz, namesti pa se jih prek obstoječih stopalk.
OSVETLJENA OSEBNO PRILAGOJENA PRAGOVA
Elegantno oblikovana pragova iz nerjavnega jekla pri vozniku in sovozniku, ki se osvetlita, ko odpremo voznikova ali sovoznikova vrata.
LUKSUZNI PREPROGI
Luksuzni prilagojeni preprogi za sprednja sedeža z reliefnim logotipom Jaguar in obšitimi robovi Nubuck. Luksuzni preprogi zagotavljata eleganten zaključek notranje opreme vozila.
DOSEG CLICK AND GO
Pripni in odpelji (Click and Go) je kompaktni sistem za shranjevanje, ki se ga namesti na zadnji del naslonov za glavo sprednjih sedežev. Vsebuje obešalnik za obleke, zaradi katerega bodo vaše obleke brez nepotrebnih gub. Za omogočanje zabave za zadnje sedeže lahko pod različnimi koti preprosto namestite odstranljivo držalo za tablične računalnike. Pripni in obesi je univerzalna kljuka, na katero lahko obešate stvari, kot so nakupovalne vrečke.
OGLEJTE SI FILM
yt:-pU4Gc6QHZw
PRIKLJUČNA POSTAJA IN POLNILNIK IPHONE® CONNECT
Priključna postaja in polnilnik iPhone Connect sta zasnovana tako, da med polnjenjem vidite zaslon svojega telefona, za to pa smo izkoristili prostor držala za pijačo v sredinski konzoli. Ko priključite svoj iPhone, so vam na voljo vse shranjene vsebine, ki jih nadzirate prek sistema za informiranje in zabavo.
*Primerno za uporabo z iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 in 8. Ni primerno za iPhone 6 Plus in 7 Plus.
OGLEJTE SI FILM
yt:FiDMk6BhKR4
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
Naj vaš ljubljenček uživa v udobju, sreči in varnosti. Pregrada v polni višini zagotavlja, da imajo potniki dovolj prostora, za podlago pa si lahko izberete nepremočljivi podstavek ali trajni gumijasti pod, ki ščiti prtljažni prostor vozila.
PREČNA STREŠNA DROGOVA
Prečna strešna drogova omogočata uporabo širokega spektra strešnih dodatkov. Strešna drogova vozila I‑PACE se ponašata z novim edinstvenim mehanizmom za hitro sproščanje, ki omogoča preprosto namestitev in odstranitev prečnih drogov brez uporabe orodja.
NOSILEC ZA KOLESA
Nosilec za kolesa, ki ga je mogoče preprosto namestiti na zadek avtomobila. Na en nosilec je mogoče pričvrstiti eno kolo. Skupaj je mogoče namestiti največ tri nosilce za kolesa.
OGLEJTE SI FILM
yt:PdSCvWOxq6Y
NOSILEC OPREME ZA VODNE ŠPORTE
Vsestranski sistem za prevoz raznovrstne športne opreme, tudi za surf in kajak. Maksimalna nosilnost je 25 kg.
VLEČNA KLJUKA
Prilagojeni sistem za vleko s snemljivo vlečno kljuko. Vlečna zmogljivost do 750 kg, nosnost 45 kg. Vključena je tudi električna vleka. V komplet je vključena tudi edinstven zadnji odbijač. Ta zasnova zagotavlja odstranljivo prevleko, ki omogoča dostop do opreme za vleko. Kadar ne uporabljate, pokrov zagotavlja čisto in privlačno končno obdelavo, ki skriva vlečno napravo.
BLOKADA KOLESNIH MATIC - V BARVI CHROME
Kolesa lahko zaščitite s po meri zasnovanimi blokadami kolesnih matic, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti.
STILIZIRANI POKROVČKI ZA KOLESNE MATICE - JAGUAR GROWLER (RENČEČI JAGUAR)
Renčeči Jaguar je pomemben del naše dediščine. Okrasite platišča s po meri izdelanimi pokrovčki za kolesne matice.
STILIZIRANI POKROVČKI ZA KOLESNE MATICE - UNION JACK (BRITANSKA ZASTAVA)
Dodaten okras za platišča z velikim naborom po meri izdelanih pokrovčkov za kolesne matice.
TEKSTILNE PREVLEKE ZA PNEVMATIKE V PRIMERU SNEGA
Lahke tekstilne prevleke, ki omogočajo boljši oprijem na snegu in ledu, je zelo lahko namestiti in ne zavzemajo veliko prostora. Priporočamo namestitev na vsa štiri kolesa.
OZNAKA NA PLATIŠČIH - UNION JACK (BRITANSKA ZASTAVA)
Značilna enobarvna sredinska oznaka za platišča z logotipom znamke Jaguar in britansko zastavo, ki poudarja naš britanski izvor.
SNEŽNE VERIGE
Zagotovite si varno vožnjo po snegu, blatu in ledu s snežnimi verigami, ki izboljšajo oprijem pnevmatik. Namesti se jih le na zadnja kolesa.

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

SESTAVITE SI SVOJEGA
IZBERITE DODATKE
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar