ZMOGLJIVOST

Dobili boste kurjo polt.

OGLEJTE SI FILM
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
MOŽNOSTI STA DVE: PRESENETLJIVO ALI OSUPLJIVO

Model F-TYPE poganjajo najbolj vznemirljivi bencinski motorji znamke Jaguar, ki se ponašajo z inovativnimi tehnologijami, ki zagotavljajo manjšo porabo goriva in izpustov CO2, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost.

BOLJE PRISLUHNITE

Vsi modeli, od 4-valjnega motorja s 300 KM do motorja V8 s 575 KM, so povezani s sistemom aktivnega športnega izpuha (Active Sports Exhaust). To vam omogoča, da se, ne glede na hitrost motorja, odločite, kako bo rohnel.

i4
Prefinjen in učinkovit motor. 2,0-litrski 4-valjni bencinski motor s turbopolnilnikom in 300 KM nudi izjemno moč in odlično vodljivost.
V6
Zmogljiv in izpopolnjen. Kompaktni tlačni polnilnik in sekundarni ventil za plin pri pospeševanju zagotavljata takojšen izkoristek vseh 380 KM, brez zamika.
V8
Hitro pospeševanje in odziv motorja, ki ga ob pomoči 8-stopenjskega samodejnega menjalnika zagotavljata motor s 450 KM ali različica R s 575 KM. Izberite med pogonom na zadnji kolesi* ali se odločite za štirikolesni pogon in si zagotovite optimalno delovanje v vseh pogojih.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
DUHOVNA IZKUŠNJA

Najkrajša razdalja med dvema točkama je ravna črta. Se vam zdi to zabavno? Elegantno sorazmerna karoserija, napeto vzmetenje in odzivno krmiljenje so zagotovila, da je model F-TYPE presenetljivo gibčen in izjemno stabilen na vseh vrstah cest.

STABILNA ZMOGLJIVOST
ŠTIRIKOLESNI POGON
Sistem štirikolesnega pogona modela F-TYPE z inteligentno dinamiko pogonskega sklopa nudi zmogljivost s prefinjenim videzom in omogoča samozavestno upravljanje na poteh, ki vas čakajo.
VEKTORIRANJE NAVORA PRI ZAVIRANJU
Model F-TYPE uporablja nadzorovano neodvisno zaviranje notranjih koles, s čimer se poveča zmogljivost tudi v najbolj ostrih ovinkih. Z zmanjšanjem podkrmiljenja in omogočanjem gibljivosti, podobne tisti, ki jo najdemo pri športnih avtomobilih.
ELEKTRONSKO AKTIVNI DIFERENCIAL
Upravlja dovajanje navora na vsako od zadnjih koles za popolnejši izkoristek razpoložljive moči. To vam omogoča, da v zavoju pozneje zavijete in prej pospešite. Deluje v kombinaciji z inteligentnim dinamičnim pogonskim sklopom.
DINAMIČNA VOŽNJA
NASTAVLJIVA DINAMIKA
Prilagodite vozne lastnosti svojim željam. Prilagodljiva dinamika omogoča prilagoditev krmiljenja, prenosa in odziva na dodajanje plina.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
Prilagodljiva dinamika v trenutku analizira slog in pogoje vožnje ter izboljša odziv vozila F-TYPE in s tem ves čas zagotavlja optimalno vozniško izkušnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
NEVERJETNA MOČ ZAVIRANJA
355 MM SPREDAJ. 325 MM ZADAJ
Prilagojeni, da omogočata tako trpežnost in nizko težo, hkrati pa omogočata umirjeno delovanje.
380 MM SPREDAJ. 325 MM ZADAJ
Da bi zagotovili dosledne ravni izjemne moči zaustavljanja.
380 MM SPREDAJ. 376 MM ZADAJ
Izjemno hitro, odzivno in postopno zaviranje.
398 MM SPREDAJ. 380 MM ZADAJ
Ogljično-keramične zavore. Naš najboljši zavorni sistem, ki omogoča visoke ravni trajne zmogljivosti v najbolj zahtevnih pogojih.
IZBERITE RAZLIČICO F-TYPE

Pri izbiri med možnostjo različice coupé ali kabriolet ni napačne odločitve.

IZBERITE MODEL
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.

* Na voljo le z motorji s 450 KM.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da b+i jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.