NOTRANJOST

V Jaguarju F‑TYPE postanete eno z vozilom. Vsi pogledi konfiguracije 1+1 so oblikovani, da se med vami ustvari vez. Povsem vas objame in vašo vozniško izkušnjo povzdigne še višje.

Notranjost Jaguarja F‑TYPE izraža kombinacijo funkcionalne ergonomije pri športnem stilu in preko natančno premišljenega oblikovanja armaturne plošče in ostalih instrumentov.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZLIČICE
NOVI MODEL F‑TYPE CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

S svojo živahno notranjostjo model Chequered Flag uteleša navdušenje. Edinstvene značilnosti so sedeži z reliefnim napisom in ogrevani volan z rdečim osrednjim delom.

OGLEJTE SI GALERIJO
IZJEMNE LASTNOSTI

Notranjost vozila F‑TYPE vam z izjemnimi možnostmi izbire omogoča, da se popolnoma osebno izrazite. Slog notranjosti si prilagodite z različnimi vrstami šivov, materialov in barvnih kombinacij. Vozilo F‑TYPE lahko zelo preprosto spremenite v svoj popoln športni avtomobil.

NADZOR USMERJEN NA VOZNIKA
Inštrumenti so preprosti, jasni in lahki za odčitavanje, in sicer zaradi dveh velikih analognih števcev, kar je v športnem avtomobilu izjemno pomembno. 3-kraki volan vsebuje vse ključne funkcije, ki omogočajo lažji nadzor. Pri modelih s samodejnim menjalnikom ročici, ki sta nameščeni za volanom omogočata zaporedno izbiro prestav s prsti, ne da bi pri tem premaknili roke z volana.
LAHKI SEDEŽI
Novi sedeži modela F‑TYPE, Sport in Performance, so izdelani popolnoma v duhu športnih avtomobilov. Novo ogrodje sedežev je izdelano iz magnezija in je več kot 8 kg1 lažje v primerjavi z modeli prejšnjih generacij. Racionalizirana oblika zasede manj prostora in s tem omogoča večji razpon položajev sedenja. Sedeži Performance pri dinamični vožnji nudijo dodatno stransko oporo, dodatno pa je, za še večje udobje, na voljo tudi možnost hlajenja.
OGLEJTE SI FILM
yt:fUsizUZpYZw
PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA RAZSVETLJAVA
Pritisnite gumb Start in notranjost vozila F‑TYPE preplavijo soji svetlobe. Prilagodljiva ambientalna osvetlitev pripomore k še večji osebni prilagoditvi z izbiro fosforno modre, svetlomodre, bele, koralne in rdeče barve, ki odgovarjajo vašemu razpoloženju ali slogu. Z aktivacijo dinamičnega načina se osvetlitev dramatično spremeni v rdečo barvo, in sicer na ročajih vrat, sredinski konzoli in na instrumentni plošči.
PRTLJAŽNI PROSTOR
Prtljažni prostor vozila F‑TYPE Coupé smo oblikovali tako, da bi ustvarili športni avtomobil, ki bi odgovarjal vsakemu življenjskemu slogu. Njegov prtljažnik je konkurenčen prtljažnikom nekaterih dobro znanih družinskih limuzin – prostornina znaša do 408 litrov. Za lažji pristop je mogoče prtljažnik odpreti ali zapreti s pritiskom na gumb, električno samodejno odpiranje pa je del dodatne opreme2.

Notranjost smo osvežili, da bi še povečali raven prefinjenosti, še vedno pa je vozilo osredotočeno na voznika. Vsak posamezen element smo ponovno ovrednotili. Pri sedežih Performance je največja novost to, da so tanjši in lažji, na vašo željo pa so lahko opremljeni s sistemom hlajenja. Občutek razkošja povečajo posodobitve še tako majhnih podrobnosti, kot so nove vrste zaključnih obdelav in kromirani poudarki na vratih in volanu.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Primerjava prihranka teže za sedeže Performance.
2Samo Coupé.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
Url
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
Url
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
Url
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
Url