TEHNOLOGIJA V VOZILU

Brezhibno povezan.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
SLOG IN TEHNOLOŠKA PRIVLAČNOST

S sistemom za informacije in zabavo Touch Pro, ki se nahaja v modelu F-TYPE, boste brezhibno povezani s preostalim svetom. Na serijskem 10-palčnem zaslonu na dotik lahko uporabljate kretnje za povečavo in poteg ter preprosto upravljate zvočno-vizualno izkušnjo.

SEDITE ZA VOLAN
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

Preprost in intuitiven. Izberite prikaz celotnega zemljevida 3D ali informacijske plošče, kjer si lahko ogledate informacije o vožnji in posodobitve navigacije ter vidite, kaj predvajate, vse na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu.


SESTAVITE SI SVOJEGA

SPLETNI MEDIJI

Na poti poslušajte najljubšo glasbo, radijske postaje in poddaje. In to brez pametnega telefona. Računa aplikacij Deezer in TuneIn povežite s portalom InControl in do vseh svojih medijev boste lahko dostopali neposredno prek zaslona na dotik v vozilu.
SESTAVITE SI SVOJEGA

POVEZANA NAVIGACIJA PRO

Posodobitve prometa v realnem času in možnost iskanja so vam z dodatno opremo navigacija Pro na dosegu roke. Shranite svoje priljubljene kraje in pri raziskovanju zemljevidov uporabljajte geste. Aplikacija Map Care vam omogoča, da imate vedno najnovejše informacije.


SESTAVITE SI SVOJEGA

DOBRO POVEZANI
PAMETNE IZBIRE
Pametnejši in varnejši način uporabe pametnega telefona, ko ste v vozilu. Brez težav se pomikajte po knjižnici in predvajajte glasbo prek aplikacije Apple CarPlay®. Ali pa uporabite enako brezhibno integrirano storitev Android AutoTM.
STORITEV REMOTE ACCESS
Ne glede na to, kje se nahajate, lahko komunicirate z vozilom F-TYPE. Aplikacija Jaguar Remote omogoča preverjanje ravni goriva, določitev lokacije vozila ter priročno zaklepanje in odklepanje vozila ter nadzor klimatske naprave.
DUŠEVNI MIR
V primeru tatvine možnost varnostnega sledilnika, ki je na voljo kot dodatna oprema, sporoči lokacijo vozila F-TYPE in takoj obvesti odgovorne ter vam ga pomaga dobiti nazaj.
VI VOZITE. VI IZBIRATE GLASBO.

Neverjetno bogat zvok v modelu F-TYPE so zagotovili britanski strokovnjaki za zvok visoke ločljivosti iz podjetja MeridianTM. Najsodobnejši zvočni sistemi, izdelani ob uporabi natančnih digitalnih tehnologij, so prilagojeni tako, da se brezhibno zlijejo z razkošno notranjostjo avtomobila.

RAZIŠČITE MERIDIAN
IZBERITE RAZLIČICO F-TYPE

Pri izbiri med možnostjo različice coupé ali kabriolet ni napačne odločitve.

IZBERITE MODEL
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Določene opisane lastnosti opreme InControl in njene lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Aplikacijo Remote boste morali prevzeti iz spletne trgovine Apple/Play Store. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno.

Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.