ZUNANJOST

Skladne linije karoserije, premišljen obris in poudarjeni blatniki – edinstvene navzočnosti vozila F‑TYPE ni mogoče spregledati. Takoj se vidi, da gre za visokozmogljivo športno vozilo.

Mogočna oblika in lepa razmerja razkrivajo izvor modelov F‑TYPE, zadnje izmed serij Jaguarjevih visoko zmogljivih športnih avtomobilov. Delno ga je oblikoval sam veter, dokončno pa Jaguarjeve najsodobnejše metode računalniških izračunov sodobne dinamike. Aerodinamična učinkovitost je neopazno vtkana v zasnovo vozil F‑TYPE, in sicer preko nizke stopnje dviganja in odlične stabilnosti pri visokih hitrostih. In ne glede na hitrost, s katero vozite, bosta nova prilagodljiva žarometa LED vozila F‑TYPE prilagodila svetlobna snopa in vam zagotovila kar najboljšo osvetlitev.

SESTAVITE SI SVOJEGA
MODELI
F‑TYPE
Jaguar F‑TYPE je popolno športno vozilo, v katerem se prepletata moč in eleganca. Drzna razmerja. Prvinske linije. Brezčasen, prepričljiv in napreden, kot je lahko le Jaguar. Na voljo z 18- in 20-palčnimi platišči iz lahke zlitine.
F‑TYPE R-DYNAMIC
Zaradi oblikovnih izboljšav ima model F‑TYPE R-Dynamic dovršeno samozavesten videz, ki je bolj drzen in bolj odločen zaradi izjemne slogovne dovršenosti karoserije in večje izbire platišč iz lahke zlitine. Močna in dovršeno oblikovana žarometa LED sta popolna pika na i.
F‑TYPE R
Vozilo F‑TYPE R pooseblja mogočnost. Mogočnost kombinacije zmogljivosti in sloga. Nudi več. Več moči. Več dinamične zmogljivost. Več vznemirljivosti. Izpopolnjen, čuten in vznemirljiv – model F‑TYPE R je popolnoma edinstven.
F‑TYPE SVR
Zmogljivost najmočnejšega vozila, ki smo ga kadarkoli izdelali, najbolje poudarjajo podrobnosti prefinjene zunanjosti. Vsak slogovni element, tudi najmanjše, subtilne podrobnosti, pripomorejo k edinstveni dinamični zmogljivosti modela F‑TYPE SVR.
RAZLIČICE
NOVI MODEL F‑TYPE CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Ekskluzivna kolesa, ki jih dopolnjujejo rdeče zavorne čeljusti in posebne oznake vam zagotavljajo, da boste povsod pustili dober vtis. Model Chequered Flag je na voljo v barvah: Caldera Red, Fuji White ali Carpathian Grey.

OGLEJTE SI GALERIJO
ŽAROMETI LED

Vozilo F‑TYPE izstopa tudi ponoči. Nova žarometa LED* z dnevnimi lučmi LED in značilnim svetlobnim snopom v obliki črke J sta zares tako mogočna, kot sta videti. Elegantna žarometa prilagodita dolžino in globino svetlobnega snopa vaši hitrosti ter oddajata svetlobo, ki je v celoti podobna dnevni svetlobi. Zagotavljata vam kar najboljšo osvetljenost v vsakem trenutku, ne glede na pogoje, zaradi česar lažje razpoznate predmete, hkrati pa zmanjšujeta utrujenost oči.

IZBIRA STREH ZA COUPÉ
ALUMINIJSKA STREHA

Da bi omogočila čisti videz Coupéja, je aluminijska streha vozil F‑TYPE enako močna in lahka kot preostali deli vozila. Zagotavlja idealno dopolnilo v barvi, slogu in je skladna z mogočnim profilom vozil F‑TYPE. Aluminijska streha izraža najčistejšo športno obliko avtomobilov F‑TYPE.

PANORAMSKA STEKLENA STREHA

Kot dodatna oprema je na voljo panoramska streha po vsej širini, ki omogoča še več naravne svetlobe in zračnosti v notranjosti vozila. V primeru želje po večji zaprtosti, je mogoče streho prekriti z ročnimi drsnimi senčniki za zatemnitev.

STREHA IZ OGLJIKOVIH VLAKEN

Zunanje in notranje plošče iz ogljikovih vlaken smo povezali, da bi ustvarili močno, a lahko strešno strukturo, ki je na voljo kot dodatna oprema in je 20 odstotkov lažja kot serijska aluminijasta streha. Ponaša se z videzom ogljikovih vlaken, ki so vidna skozi visokokakovostne lakirane zaključke.

STREHA KABRIOLETA

Izjemno lahka platnena streha kabrioleta izvedenke vozila F‑TYPE je na voljo v štirih barvah. Streha je akustično okrepljena s kompozitnim materialom, ki omogoča zmanjšanje hrupa, zadnje steklo pa je tudi ogrevano. Streho je mogoče tudi popolnoma samodejno dvigniti in spustiti v le 12 sekundah pri hitrostih do 50 km/h.

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

OGLEJTE SI FILM
yt:Gc5ba94N0Z4
ZADNJE LUČI LED

Na novo oblikovane zadnje luči osvetljujejo tudi stranski del vozila in so zaradi tehnologije LED izjemno elegantno tanke. Od zadaj vozilu F‑TYPE dajejo širino, zaradi česar so njegova razmerja skladno dinamično proporcionalna.

Tehnična odličnost vozil F‑TYPE je oblikovana za čisti užitek vožnje in nudi zmogljivosti, ki ustrezajo zahtevam vsakega voznika na vseh podlagah. Nabor vozil F‑TYPE nudi nekaj za vsakega voznika, lahko se odločite za različico coupé, pogon na zadnja kolesa ali štirikolesni pogon, ročni ali samodejni menjalnik. Oblikujte in sestavite svoje popolno vozilo F‑TYPE z našim konfiguratorjem ali pa nam sporočite svoje želje.

SESTAVITE SI SVOJEGA

*Serijska oprema pri modelih F‑TYPE R-Dynamic, F‑TYPE R in F‑TYPE SVR. Dodatna oprema pri modelu F‑TYPE.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
Url
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
Url
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
Url
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
Url