MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Vozilo F-TYPE. Prikrojeno le vam.

IZVEDITE VEČ
PODROBNOSTI, KI NAVDUŠUJEJO
PAKET BLACK EXTERIOR (ČRNA ZUNANJOST)

Si upate ogledati temno plat vozila F-TYPE s paketom črne zunanjosti (Black Exterior)? Obroba maske vozila, obrobe oken, sprednji spodnji del odbijača, stranske reže za zajem zraka in spodnji del zadnjega odbijača, vse z zaključno obdelavo v barvi Gloss Black. Tudi dodatni zunanji slogovni elementi, kot sta logotip znamke Jaguar in napis, so črni, kar še dodatno prilagodi videz tega privlačnega športnega vozila.


SESTAVITE SI SVOJEGA

PAKET ZUNANJE OBLIKOVANJE (EXTERIOR DESIGN)

Osredotočenost na sestavne dele zunanje zasnove modela F-TYPE. Sprednji spodnji del odbijača, stranski pragovi in Venturijeve šobe zadnjega odbijača v barvi karoserije po vaši izbiri.SESTAVITE SI SVOJEGA

PAKET ČRNEGA ZUNANJEGA OBLIKOVANJA (BLACK EXTERIOR DESIGN)

Pri modelu F-TYPE se lahko odločite tudi za paket črnega zunanjega oblikovanja, ki vsebuje sprednji spodnji del odbijača v barvi karoserije, stranske pragove in Venturijeve šobe zadnjega odbijača z obrobo maske v barvi Gloss Black ter tudi obrobe oken, stranske reže za zajem zraka, logotip znamke Jaguar in napis.SESTAVITE SI SVOJEGA

PAKET Z OGLJIČNO-KERAMIČNIMI ZAVORAMI

Naša najmočnejša različica. Drzne rumene zavorne čeljusti poudarjajo 398-milimetrska ogljično-keramična zavorna diska spredaj in 380-milimetrska zadaj. 20-palčna 10-kraka platišča Style 1041 v barvi Satin Black s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned pa le še dopolnjujejo popoln videz.SESTAVITE SI SVOJEGA

IZBIRA KOLES
PRILAGODITE GA PO SVOJE

Poleg tega, da poudari dinamičen videz vozila F-TYPE, lahko privlačen komplet koles še dodatno poudari osebno prilagoditev. Na voljo imamo vrsto elegantnih od 18- do 20-palčnih platišč iz lahke zlitine v različnih slogih in z različnimi zaključnimi obdelavami.

KOLESA
SESTAVITE SI SVOJEGA
19-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5101 v barvi Gloss Black s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned
20-palčna 5-kraka platišča Style 5060 v barvi Gloss Sparkle Silver
20-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5061 v barvi Satin Grey
20-palčna 6-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 6003 v barvi Gloss Dark Grey s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned
20-palčna 10-kraka platišča Style 1041 v barvi Satin Black s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned
20-palčna 5-kraka platišča Style 5102 v barvi Gloss Black
20-palčna 10-kraka platišča Style 1066 v barvi Gloss Black s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned
GLAVNI KANDIDATI
ALUMINIJSKA STREHA

Klasična izbira za različico F-TYPE Coupé.SESTAVITE SI SVOJEGA

NEPREMIČNA PANORAMSKA STREHA

V kabino uvaja še več naravne svetlobe. V primeru želje po večji zasebnosti lahko ročno zaprete notranje senčilo.SESTAVITE SI SVOJEGA

STREHA KABRIOLETA

Zapreti ali odpreti streho? To je najtežja odločitev, ki jo boste morali sprejeti.SESTAVITE SI SVOJEGA

NABOR BARV
OSEBNA PALETA

Na paleti SVO Premium izberite tisto, ki vam odgovarja. Izbor 18 barv vključuje:

SESTAVITE SI SVOJEGA
Atacama Orange
Sanguinello Orange
Velocity Blue
Desire Deep Red
Sorrento Yellow
Constellation Blue Black
Icy White
NAVDIHNJENA NOTRANJOST
MRAZ
Paket Climate ogreje vaše vozilo, ko to najbolj potrebujete, vsebuje pa ogrevano vetrobransko steklo, ogrevan volanski obroč in dvopodročno klimatsko napravo.
ČRNA
Dobrodošla, črna prefinjenost. Notranji paket Black vsebuje črne ventilatorje, instrumentno ploščo, kljuko za odpiranje vrat in obrobo kljuke, črn volanski obroč in okvirje stikal ter naslon s črno zaključno obdelavo na sredinski konzoli.
RAZKOŠJE
Poživite notranjost s paketom notranje razkošje. Ta vsebuje osvetlitev kabine Premium, osvetljene pragove in razširjeno nadgradnjo usnjenih oblog.
PREMIUM
Poleg dodatkov, ki jih nudi paket notranje razkošje, paket plus vsebuje še popolno nadgradnjo usnjenih oblog, ki obdaja celotno notranjost.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA
POKROVA VZVRATNIH OGLEDAL IZ OGLJIKOVIH VLAKEN V BARVI SILVER WEAVE
Visokokakovostni pokrovi z zrcali iz ogljikovih vlaken v barvi Silver Weave zagotavljajo stilski navdih, ki izraža zmogljivost.
LUKSUZNE PREPROGE ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
Razkošna mehka preproga za prtljažni prostor v barvi Jet Black z logotipom znamke Jaguar. Gosto tkanje z 2,050 g/m2 in obrobo Nubuck.
PROTIVETRNI ŠČITNIK
Preprosta namestitev in odstranjevanje protivetrnega ščitnika, ki zmanjšuje upor zraka in njegovo vrtinčenje v potniški kabini tudi pri velikih hitrostih. Priložena je vrečka za shranjevanje z oznako blagovne znamke Jaguar.
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Jaguar in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da b+i jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
PREVZEMITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.