OPREMA VOZIL JAGUAR – DODATKI

Pika na i, zaradi katere bo F-TYPE povsem prilagojen le vam.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
Url
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
Url
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
Url
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
Url

Jaguarjeva dodatna oprema vam omogoča, da svoje vozilo F-TYPE popolnoma prilagodite svojemu okusu, življenjskemu slogu in interesom. Oglejte si jo in si sestavite svoje sanjsko vozilo F-TYPE ali pa prebrskajte naš spletni katalog dodatne opreme, da bi dobili vpogled v celotno ponudbo.

KATALOG DODATNE OPREME
DODATKI IZ OGLJIKOVIH VLAKEN V BARVI SILVER WEAVE
S temi izjemno lahkimi dodatki, ki so posvečeni še večji zmogljivosti, povečajte intenzivnost dinamičnega značaja svojega vozila F-TYPE. Paleta dodatkov iz ogljikovih vlaken v barvi Silver Weave vsebuje stranske reže za zajem zraka, lamele na pokrovu motorja, pokrove vzvratnih ogledal in zaščitne palice ob prevračanju.
NOTRANJI DODATKI
Izboljšajte notranjost svojega vozila F-TYPE in s temi ekskluzivnimi dodatki izrazite svojo osebnost. Izbirajte med široko paleto, ki vključuje sijaj dobrodošlice osebno prilagojenih osvetljenih pragov, izjemni aluminijski prestavni ročici za hitro menjavo prestav z blazinicami prstov ter občutek zmogljivosti, ki ga nudi prestavna ročica, prevlečena z ogljikovimi vlakni, z zaključno obdelavo visokega sijaja.
ZUNANJI DODATKI
Vozilo F-TYPE je izjemno zmogljiv športni avtomobil. A vozilo F-TYPE je popolnoma preprosto spremeniti v praktičen športni avtomobil, in sicer ob pomoči široke palete vrhunske dodatne opreme, ki še poveča zmogljivost, udobje in vsestranskost. Paleta vsebuje tudi natančno izpopolnjen preusmerjevalnik vetra, ki zmanjša prepih in vrtinčenje zraka znotraj kabine kabrioleta F-TYPE. Praktično držalo za smuči, ki se namesti na zadek vozila, je varen sistem, izdelan v podjetju Jaguar, s katerim lahko prevažate opremo za zimske športe. Za dodatno eleganco so na voljo tudi zaščitne palice ob prevračanju v barvi Gloss Black.

Ko sestavljate svoje vozilo F-TYPE, lahko izberete svoj model vozila ter mu dodate možnosti in dodatno opremo. Če želite še bolj podrobno prebrskati ponujene možnosti in si še bolj prilagoditi vozilo F-TYPE, lahko pregledate tudi naš popolni spletni katalog.

SESTAVITE SI SVOJEGA
KATALOG DODATNE OPREME

*Serijska oprema pri modelih F-TYPE R in F-TYPE SVR Convertible.