NOTRANJOST

Notranjost Jaguarja F‑PACE z vrhunskim sodobnim oblikovanjem združuje eleganco in šport.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
NA VOZNIKOVEM SEDEŽU

Izberite sedeže Performance v perforiranem zrnatem usnju, ki so na voljo kot dodatna oprema1 in avtomobilu dodajte kanček športnega duha. Sedeži se ponašajo s stranskimi oporami, ki vas držijo trdno na mestu in nudijo še boljšo stransko oporo. Pri različici F‑PACE SVR so sedeži Performance obdani v perforirano usnje Windsor, s karo vzorcem in na vzglavnike vtisnjenim logotipom SVR.

SESTAVITE SI SVOJEGA
NOTRANJOST MODELA F‑PACE SVR

Kabina modela F‑PACE SVR s sedeži Performance na osrednje mesto postavi voznika in potnike.

NOTRANJE OBLIKOVANJE
ZMOGLJIVOST

Sedeži Performance v perforiranem usnju Windsor2 s karo vzorcem v barvi Light Oyster/Ebony.

LUXURY

Siena Tan perforated Windsor leather seats available on Portfolio model.

SPORT

Športni sedeži v perforiranem usnju barve Ebony/Pimento so na voljo pri modelu R-Sport.

RAZLIČICE
F‑PACE 300 SPORT
NOVO VOZILO F‑PACE 300 SPORT

V celotni notranjosti vozila F‑PACE 300 SPORT se bohotijo rumeni kontrastni šivi, v kombinaciji z obvolanskima prestavnima ročicama v aluminiju pa zagotavljajo vrhunski športen videz. Na vzglavnikih in volanskem obroču najdete oznako 300 SPORT, ki še bolj poudari posebnost vašega novega vozila.

OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVO VOZILO F‑PACE CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Drzno notranjost R-SPORT v usnju dopolnjujejo okrasne letvice v izvedbi Meshed Aluminium in kovinski pragovi z oznako F‑PACE Chequered Flag. Izbirate lahko med dvema izjemnima barvnima kombinacijama notranjosti: Ebony in Pimento ali Ebony s kontrastnimi šivi v barvi Light Oyster.

OGLEJTE SI GALERIJO
NOTRANJA OPREMA

Vozilo F‑PACE si lahko popolnoma prilagodite z izbiro številnih razpoložljivih možnosti in tako na njem zares pustite svoj pečat.

RAZPOLOŽENJSKA OSVETLITEV NOTRANJOSTI
Z nastavljivo razpoloženjsko osvetlitvijo3, ki je na voljo za doplačilo, si z bogatimi vizualnimi učinki in prijetno sproščenim okoljem za vse potnike zagotovite najvišjo raven notranjosti po osebni meri. Sistem izbrane poudarke v notranjosti osvetli z nežno svetlobo v eni od desetih izbranih barv. F‑PACE ustvari okolje, ki se prilagaja vsem vašim razpoloženjem.
PROSTOR V ZADNJEM DELU VOZILA
Potniki na zadnjih sedežih imajo 945 mm prostora za noge in 65 mm pred koleni. Trije odrasli lahko udobno sedijo drug ob drugem, s pomočjo elektrike pa lahko nastavljajo nagib naslonjala – za popoln sedežni položaj zadošča pritisk na gumb.

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.
OGLEJTE SI FILM
yt:_BepWtrvQK8
PANORAMSKO STREŠNO OKNO
V ponudbi opreme za doplačilo izberite fiksno ali pomično panoramsko strešno okno1 in preplavite notranjost svojega Jaguarja F‑PACE s svetlobo za občutek še večje prostornosti. Zaradi zasebnosti in zmanjšanja pregrevanja pod močnimi sončnimi žarki je vsako panoramsko strešno okno serijsko opremljeno z električno pomičnim senčnikom.

F‑PACE diha s polnimi pljuči in izjemno močjo motorjev v povezavi z Jaguarjevo lahko arhitekturo iz aluminija in naprednimi tehnologijami za dinamično zmogljivost. Tako navdušuje z osupljivo zmogljivostjo in presenetljivo varčno porabo goriva.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Na voljo le pri modelih F‑PACE R-Sport in F‑PACE S.
2Na voljo le pri modelu n F‑PACE SVR.
3Razpoložljivost in možnost vgradnje sta odvisni od države uvoznice.
4Dodatna oprema. Ni na voljo pri modelu F‑PACE SVR.
5Namestitev panoramskega strešnega okna je odvisna od države uvoznice in modela.