VGRAJENE TEHNOLOGIJE

Paleta naprednih tehnologij Jaguarja F‑PACE vključuje sisteme, ki zagotavljajo izboljšano vozno izkušnjo in pomagajo zagotoviti varnost vseh potnikov.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
NA VOLJO KOT DODATNA OPREMA

Touch Pro, strojna oprema nove generacije in izboljšana programska oprema, povzdiguje povezljivost in zabavo vozila F‑PACE na najvišjo raven.

• 10,2-palčni zaslon na dotik s podporo za upravljanje s pomočjo gest in prilagodljiv domači zaslon • 12,3-palčni zaslon instrumentne plošče z virtualno številčnico in celozaslonskim pogledom zemljevidov v 3D tehniki
• Navigacijski sistem Navigation Pro
• Zvočni sistem Meridian™ (380 W)
• AM/FM radio, Bluetooth® in 2 vhoda USB
• 10 GB prostora na pomnilniku
• Pogon CD/DVD
RAZIŠČITE TOUCH PRO
DELJENI ZASLON<sup>3</sup>
Deljeni zaslon je del dodatne opreme sistema Touch Pro, ki sovozniku in vozniku omogoča, da uživata v prikazu različnih medijskih vsebin na istem 10,2-palčnem zaslonu na dotik. Sovoznik lahko na primer gleda film (ali posluša glasbo z brezžičnimi slušalkami), voznik pa si na navigacijskem sistemu ogleduje začrtano pot.
DODATNE TEHNOLOGIJE INCONTROL
RAZIŠČITE INCONTROL
PROTECT<sup>1</sup>
Aplikacija Protect, ki je pri vozilih F‑PACE del serijske opreme, s klicem v sili SOS in izboljšano asistenco Jaguar zagotavlja, da ste popolnoma mirni. Na pametni telefon lahko naložite tudi aplikacijo Remote Essentials in z njo preverjate vse ključne informacije o vozilu XF, kjer koli se nahajate. Na daljavo lahko preverjate količino goriva, najdete vozilo v polni garažni hiši, shranite dosedanja potovanja in celo preverite, ali ste pustili odprto okno.
RAZIŠČITE PROTECT
CONNECT PRO<sup>5</sup>
Za dodatno izboljšavo sistema Touch Pro poskrbi dodatna oprema Connect Pro, ki vsebuje aplikacije InControl, aplikacijo za pametni telefon Remote Premium, dostopno točko Wi‑Fi in storitve Pro Services, ki vključujejo tudi informacije o prometu v realnem času. Funkcije vsebujejo sinhronizacijo priljubljenih poti z navigacijskim sistemom Touch Pro v vozilu, aplikacijo za načrtovanje poti na pametnem telefonu in spletno stran za načrtovanje poti.
RAZIŠČITE CONNECT PRO
PAKET SMARTPHONE<sup>7</sup>
Deljenje zaslona pametnega telefona na sistemu InControl vozila F‑PACE še nikoli ni bilo bolj preprosto. Enostaven in intuitiven vmesnik Android AutoTM omogoča interakcijo z minimalnimi motnjami. Za preprosto upravljanje sistema Apple CarPlay® se lahko zahvalimo njegovi enostavni zasnovi, ki vam omogoča, da ostanete osredotočeni na vozišče pred sabo.
VARNOSTNI SLEDILNIK<sup>1</sup>
Varnostni sledilnik omogoča spremljanje ukradenega vozila in prejemanje obvestil prek pametnega telefona in klicnega centra za varnost.
RAZIŠČITE VARNOSTNI SLEDILNIK
PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV IN INTELIGENTNI OMEJEVALNIK HITROSTI<sup>6</sup>
Sistem za prepoznavanje prometnih znakov vas opozarja na omejitve hitrosti in znake za prepoved prehitevanja, ki jih vozilo prikazuje na instrumentni plošči, kjer jih brez težav vidite. Ob aktivaciji prilagodljivega omejevalnika hitrosti ta uporabi sistem za prepoznavanje prometnih znakov in s tempomatom primerno prilagodi hitrost vozila.
OGLEJTE SI FILM
yt:1FhPoWvXtAE
INFORMACIJE IN ZABAVA
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Prikaz na vetrobranskem steklu (HUD)8 ki je del dodatne opreme, z lasersko tehnologijo na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na vetrobranskem steklu se tudi ob močni sončni svetlobi jasno prikažejo podatki sistema za prepoznavanje prometnih znakov in hitrost vozila ter podatki prilagodljivega tempomata in navigacije. S prikazom na vetrobranskem steklu skrajšate čas, ki ga porabite za iskanje podatkov po instrumentni plošči.
AVDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>
Naj vaša glasba oživi na enem od zvočnih sistemov, med katerima lahko izbirate. To sta 380-vatni zvočni sistemom Meridian™9 z 11 zvočniki in 825-vatni zvočni sistem prostorskega zvoka s 17 zvočniki. Vsi zvočni sistemi pa zagotavljajo, da bodo vsi uživali v bogatem avdio doživetju

F‑PACE diha s polnimi pljuči in izjemno močjo motorjev v povezavi z Jaguarjevo lahko arhitekturo iz aluminija in naprednimi tehnologijami za dinamično zmogljivost. Tako navdušuje z osupljivo zmogljivostjo in presenetljivo varčno porabo goriva.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1 Sistem Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar. Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite pri prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Aplikacije InControl in aplikacijo Remote boste morali prevzeti iz spletne trgovine Apple/Play Store. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom. 
2 Značilnosti in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacijo vozila in na tržišče. O razpoložljivosti povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar. 
3 Del dodatne opreme, na voljo le s sistemom navigacija Pro, predvajalnikom CD/DVD in zvočnim sistemom MeridianTM/sistemom prostorskega zvoka MeridianTM
4 Optimizirana asistenca znamke Jaguar vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar. 
5 Sistem Connect Pro je na voljo le v kombinaciji z navigacijo Pro. Na določenih tržiščih je ob namestitvi navigacije Pro obvezen izbor vseh možnosti sistema Connect Pro. Za podrobnosti se pozanimajte pri prodajalcu vozil Jaguar. Spletna funkcionalnost in povezljivost Wi-Fi sta odvisni od namestitve kartice mikro SIM s pogodbo za prenos podatkov. 
6 Razpoložljivost in namestitev sta odvisni od države uvoznice. Na voljo le kot del navigacije Pro. 
7 Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom. 
8 Potrebna je vgradnja vetrobranskega stekla, ki zmanjšuje moč svetlobe. 
9 Dodatna oprema.