ZUNANJOST

F‑PACE navdušuje z videzom, ki odraža moč, dinamičnost in športen značaj. Za vizualni navdih je poskrbel Jaguar F‑TYPE, zato je F‑PACE SUV z geni športnega avtomobila.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
DINAMIČNA OBLIKA

Model F‑PACE je zadnji v naši vrsti lepih in razburljivih avtomobilov. Ponaša se z dinamičnimi razmerji in izboljšano aerodinamiko, ki pripomore k boljši zmogljivosti. Njegov samozavestni značaj omogoča tudi učinkovita zasnova v obliki kaplje, ki jo poudarja stožčasta streha.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ZUNANJOST MODELA F‑PACE SVR

S posebej zasnovano aerodinamično obliko, ki vključuje novi sprednji odbijač in širši spojler, model F‑PACE SVR nudi majhen upor in izjemno aerodinamično zmogljivost, ki je potrebna, da ta športni terenec doseže največjo hitrost 283 km/h – in je pri tem videti senzacionalno.

IZBOLJŠANA AERODINAMIKA

Edinstvena zunanja zasnova modela F‑PACE SVR nudi izjemne aerodinamične lastnosti, saj zrak usmerja nad, pod in okoli vozila, kar zmanjšuje upor in povečuje trenje pnevmatik, hkrati pa hladi motor in zavore. Rezultat je brezkompromisno upravljanje, višja sila G v ovinkih in večja stabilnost pri visoki hitrosti.

NAPREDNA AERODINAMIKA

Oblikovanje karoserije Jaguarja F‑PACE omogoča izjemno aerodinamično zmogljivost z osupljivim količnikom zračnega upora Cd 0,341. F‑PACE nima le aerodinamičnih potez, navduši tudi z rezultati. Aerodinamične lastnosti omogočajo zmanjšanje porabe, izpustov CO2 in zračnega upora, obenem pa povečajo stabilnost pri večji hitrosti in voznikovo samozavest.

ZUNANJE OBLIKOVANJE
SPREDNJI DEL
PRILAGODLJIVI ŽAROMETI LED

Prilagodljiva žarometa LED2 z za vozila Jaguar značilnimi dnevnimi lučmi v obliki črke J pri modelu F‑PACE ustvarjata svetlobo, ki je najbolj podobna dnevni svetlobi, zaradi česar lažje razločite predmete, zmanjšujeta pa tudi utrujenost.

BOK
DINAMIČNA SORAZMERJA

F‑PACE navduši z dinamičnim videzom iz vseh zornih kotov. Z odločnim sprednjim delom, privlačno masko in ostrimi linijami pregibov preudarno odraža športno eleganco modela F‑TYPE.

ZADEK
ŠPORTNA PLATIŠČA

F‑PACE nudi bogato izbiro lahkih in aerodinamično učinkovitih platišč iz zlitine z dimenzijami od 18 do 22 palcev, ki poskrbijo za popolno dopolnitev dinamičnega videza vozila. Izberite platišča z našim konfiguratorjem.

RAZLIČICE
F‑PACE 300 SPORT
NOVO VOZILO F‑PACE 300 SPORT

Vozilo F‑PACE 300 SPORT je z vseh zornih kotov privlačnega videza. Med naperami koles z zaključno obdelavo v barvi Satin Dark Grey so jasno razvidne zavorne čeljusti rumene barve. Enaka tema se nadaljuje tudi z oznakami 300 SPORT, ki označujejo vse od maske v barvi Gloss Black do prtljažnika.

OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVO VOZILO F‑PACE CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Da bi vozilo F‑PACE Chequered Flag še bolj izstopalo smo ga opremili s paketom Black, ki še bolj poudarja izjemno oblikovanje vozila. Vključuje podrobnosti v barvi Gloss Black, kot so na primer ekskluzivne oznake S na stranskih odprtinah za zajem zraka in na sprednjem odbijaču, ki zaradi svoje oblike še poveča zmogljivost vozila.

OGLEJTE SI GALERIJO
PLATIŠČA JAGUAR
F‑PACE SVR WHEELS
Izbirate lahko med 21-palčnimi kovanimi platišči iz lahke zlitine z zaključno obdelavo Diamond Turned ali 22-palčnimi kovanimi platišči iz lahke zlitine z zaključno obdelavo Diamond Turned ali Gloss Black, ki so na voljo kot dodatna oprema. Izboljšan oprijem in še bolj ostro zavijanje dosežete z 295 mm širokimi zadnjimi pnevmatikami, ki še poudarijo športni značaj modela F‑PACE SVR.

Prikazano je 22-palčno 5-krako platišče z razcepljenimi kraki Style 5081 z zaključno obdelavo Diamond Turned.
ŠPORTNA PLATIŠČA
F‑PACE nudi bogato izbiro lahkih in aerodinamično učinkovitih platišč iz zlitine z dimenzijami od 18 do 22 palcev, ki poskrbijo za popolno dopolnitev dinamičnega videza vozila. Izberite platišča z našim konfiguratorjem.

F‑PACE diha s polnimi pljuči in izjemno močjo motorjev v povezavi z Jaguarjevo lahko arhitekturo iz aluminija in naprednimi tehnologijami za dinamično zmogljivost. Tako navdušuje z osupljivo zmogljivostjo in presenetljivo varčno porabo goriva.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Odvisno od motorja.
2Oprema je odvisna od različice in države uvoznice. Glede na izbrani model so lahko na voljo tudi ksenonski ali halogenski žarometi