NOTRANJOST

Notranjost je sodobna, elegantna in lepo zasnovana, kot je to običajno za vozila Jaguar, vozilo E‑PACE pa se ponaša še z vodilno prostornino prtljažnika v svojem razredu.

OGLEJTE SI FILM

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo
Url
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
Url
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
Url
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
Url

Vsak del vozila E‑PACE smo skrbno zasnovali, da bi vam omogočili prefinjeno, čutno izkušnjo. Armaturna plošča objame voznika, športni menjalni ročici pa se priležeta pod konice vaših prstov. Pika na i je prav gotovo elegantno vzvratno ogledalo, ki je zasnovano brez okvirja.

SESTAVITE SI SVOJEGA
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
IZJEMNE LASTNOSTI
VANJ SPRAVITE VSE
Vozilo E‑PACE ima verjetno največ prostora za shranjevanje v svojem razredu. V globoko sredinsko konzolo z odstranljivima držaloma za pijačo lahko spravite manjše tablice ali štiri vodoravno postavljene 7,5-decilitrske plastenke. Prostoren sovoznikov predal je pravo mesto za stvari, ki jih hočete imeti na dosegu roke, kot sta na primer odstranljivi držali za pijačo iz sredinske konzole. Oba predala na sprednjih vratih sta oblikovana tako, da je vanju moč spraviti najrazličnejše predmete, tudi telefone, pločevinke in 1,5-litrsko plastenko vode.

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar..
RAZIŠČITE PRAKTIČNOST IN VARNOST
OGLEJTE SI FILM
yt:vPDgYpvn7Pw
PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV
Prilagodljiva ambientalna notranja osvetlitev, ki je na voljo kot dodatna oprema, ustvarja privlačne vizualne učinke in prijetno, sproščujoče vzdušje za vse potnike v vozilu. Sistem se ponaša z edinstvenimi podrobnostmi v zasnovi, mehkimi svetlobnimi snopi in izbiro desetih različnih barv.
RAZLIKA JE V PODROBNOSTIH
Edinstven značaj vozilu E‑PACE dajejo prav male oblikovne podrobnosti, kot je logotip jaguarja z mladičem, ki se skriva v kotu vetrobranskega stekla. Tudi pod pokrovom predala v sredinski konzoli se nahaja subtilen odtis jaguarja, ki ga dopolnjuje še tisti pod sredinsko konzolo.
PRENESITE BROŠURO
OSEBNA PRILAGODITEV
Izbirate lahko med številnimi vrhunskimi materiali in teksturami ter celo paleto izjemnih barvnih kombinacij. Izberite in si sestavite vozilo E‑PACE, ki ga boste oboževali.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E‑PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA