TEHNOLOGIJA V VOZILU

InControl je naš paket naprednih tehnologij, ki vas in vaše vozilo E‑PACE poveže s preostalim svetom ter vam zagotavlja vse potrebne informacije in brezskrbno zabavo.

InControl so intuitivne in napredne integrirane tehnologije, ki vsakemu od potnikov omogočajo, da kar najbolje izkoristi svoje potovanje. 10-palčni zaslon Touch Pro v osrčju sredinske konzole podpira upravljanje s potezami prstov in omogoča izjemno avdio-vizualno zabavo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
TOUCH PRO

Za še bogatejše doživetje v avtomobilu vam Touch Pro ponuja do 4 prilagodljive začetne zaslone, hiter odzivni čas in glasovno upravljanje. Interaktivna stranska plošča vam omogoča izbiro različnih funkcij. Glavni zaslon lahko tako uporabljate za navigacijo, stransko ploščo pa za telefoniranje. S prsti preprosto potegnite navzgor ali navzdol ter zamenjajte funkcijo stranske plošče.

RAZIŠČITE TOUCH PRO
MOŽNOSTI SISTEMA INCONTROL
PAKET CONNECT PRO<sup>1</sup>
Za dodatno izboljšavo sistema Touch Pro poskrbi dodatni paket Connect Pro, ki vsebuje2 dostopno točko Wi-Fi 4G in storitve Pro, pametne nastavitve in navigacijo Pro. Z navedenim lahko tudi na poti poslušate najljubšo glasbo, radijske postaje in poddaje. In to brez pametnega telefona. Računa aplikacij Deezer in TuneIn povežite s portalom InControl in do vseh svojih medijev boste lahko dostopali neposredno prek zaslona na dotik v vozilu.
APLIKACIJE INCONTROL<sup>2</sup>
Tehnologija aplikacij InControl vam omogoča, da aplikacije za telefone proizvajalca Apple in aplikacije za pametne telefone z operacijskim sistemom Android nadzirate prek zaslona na dotik v vozilu E‑PACE. Tu lahko urejate imenik in koledar ter nadzirate predvajalnik glasbe. Pametni telefon preprosto povežete prek kabla USB.
PAMETNE NASTAVITVE<sup>3</sup>
S samodejnim prepoznavanjem posameznega voznika prek ključa in telefona lahko pametne nastavitve, ki so na voljo kot dodatna oprema, nastavijo želene položaje sedeža in ogledal ter ob začetku potovanja predvajajo priljubljene medije. Pametne nastavitve imajo zmožnost učenja ter lahko nastavitve avtomatizirajo glede na vaše navade in rutino.
APLIKACIJA REMOTE<sup>4</sup>
Aplikacija za daljinski nadzor vam sporoča informacije o vozilu in vam omogoča daljinsko upravljanje. Storitev vsebuje optimizirano asistenco, ki oddaja podatke o vaši lokaciji in servisne podatke ob okvari ter klic v sili SOS. Aplikacija za daljinski nadzor Jaguar InControl vam omogoča tudi, da na daljavo preverite količino goriva v rezervoarju, in celo to, da vozilo najdete na polnem parkirišču.
VARNOSTNI SLEDILNIK<sup>5</sup>
Če vam vlomijo v avto ali ga skušajo nezakonito premakniti, varnostni sledilnik, ki je na voljo kot dodatna oprema, na to takoj opozori vas in nadzorno središče ter vam tako pomaga pri čim prejšnjem določanju lokacije vozila. Tudi če vam vozilo ukradejo skupaj s ključi, lahko o tem obvestite nadzorno središče z aplikacijo varnostni sledilnik za pametni telefon.
PRIPNI IN ODPELJI (CLICK AND GO)
Z osnovno enoto pripni in odpelji, ki je na voljo kot dodatna oprema, lahko potniki na zadnjih sedežih vedno prostoročno uporabljajo tablične računalnike. Preprost pritrdilni mehanizem in vtičnici USB v zadnjem delu kabine omogočajo polnjenje naprav tudi med tem, ko jih potniki uporabljajo.
INFOTAINMENT
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
Prikaz na vetrobranskem steklu (HUD), ki je na voljo kot dodatna oprema, na vetrobranskem steklu prikazuje vse ključne informacije. Ponaša se z izjemno jasnimi barvnimi grafikami visoke ločljivosti in vam tako omogoča, da brez naprezanja sledite vsem pomembnim podatkom o vožnji.
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON<sup>6</sup>
Da bi zagotovili, da se zabavate, ste obveščeni in povezani, smo v vozilo E‑PACE namestili 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti. Na voljo je kot dodatna oprema, sprejema in prikazuje številne informacije ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, navigacije, telefona in predvajanih medijev.
ZVOK MERIDIAN<sup>TM</sup> <sup>7</sup>
Naj vaša glasba oživi. Izberite si enega od dveh zvočnih sistemov, ki so jih izdelali britanski strokovnjaki podjetja Meridian. Izjemen zvočni sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo treh polj (Trifield™) vam prek 15 zvočnikov pričara polnost in jasnost zvoka, ki ga lahko slišite pri nastopih v živo.
RAZIŠČITE ZVOČNO IZKUŠNJO SISTEMA MERIDIAN
MOŽNOST IGUIDE

Aplikacija iGuide znamke Jaguar vam ob pomoči najnovejše tehnologije razloži vse funkcije, ki jih morate spoznati v svojem vozilu E‑PACE. Deluje tudi kot mobilni priročnik za lastnike vozil, zaradi katerega boste imeli vse odgovore vedno na dosegu roke.

IZVEDITE VEČ

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E‑PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA

1Paket Connect Pro vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar/Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Spletna funkcionalnost in povezljivost Wi-Fi sta odvisni od namestitve kartice mikro SIM s pogodbo za prenos podatkov.
2Del serijske opreme pri modelih S, SE in pri modelu HSE s paketom Specification.
3Na voljo le s paketom Connect Pro.
4Aplikacija Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.
5Varnostni sledilnik je naročniška storitev, ki jo je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.
6Del serijske opreme pri modelu HSE s paketom Specification.
7380-vatni zvočni sistem Meridian je del serijske opreme pri modelu SE in nekaterih paketih modela HSE.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

Sistem InControl vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar. Določene opisane lastnosti opreme InControl in njene lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.

SESTAVITE SI SVOJEGA

S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar