ZUNANJOST

Vozilo E‑PACE je dinamičen in agilen športni terenec, ki zaradi svojega elegantnega videza deluje kot izjemno dovršen coupé.

SESTAVITE SI SVOJEGA

S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Če vozilo E‑PACE pogledamo od strani, vidimo, kako se linija strehe neopazno konča pri spojlerju, ki je nameščen nad strmo zadnje okno. 21-palčna platišča iz lahke zlitine, ki so na voljo kot dodatna oprema, še poudarijo športni značaj vozila E‑PACE. Na zadku se nahajata popolni zadnji luči LED z značilno nočno osvetlitvijo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
IZJEMNE LASTNOSTI
PANORAMSKA STREHA
Če želite notranjost svojega vozila E‑PACE preplaviti s svetlobo in zračnostjo, si izberite nepomično stekleno panoramsko streho. Naj imajo vsi sopotniki neoviran pogled v nebo.
ŽAROMETA LED
Z vsestransko zunanjo osvetlitvijo LED vozila E‑PACE boste zagotovo izstopali. Žarometa LED sta zasnovana tako, da trajata celotno življenjsko dobo vozila in sta bolj učinkovita, saj porabita manj energije. Žarometa Matrix LED, ki sta na voljo kot dodatna oprema, se ponašata z značilnimi dnevnimi lučmi, prilagodljivim svetilnim snopom ter sprednjimi in zadnjimi animiranimi smernimi kazalci. Zadnje animirane smerne kazalce lahko naročite tudi z žarometoma LED in žarometoma LED z značilnimi dnevnimi lučmi, zaradi česar preostali udeleženci v prometu hitreje vidijo, v katero smer ste namenjeni.
21-PALČNA PLATIŠČA*
Če želite poudariti športni značaj vozila E‑PACE, vam je na voljo široka paleta platišč. Izbirate lahko med številnimi sodobnimi in dinamičnimi oblikami ter velikosti platišč vse do 21 palcev. Možnost je na voljo s samodejnim menjalnikom in prilagodljivo dinamiko. Razpoložljivost je odvisna od pogonskega sklopa.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E‑PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA

*Na voljo le v kombinaciji s prilagodljivo dinamiko.